Sayfa 203/997 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Fiziki satış değil..
    Ama swap mekanizması londra üzerinden MB a geçtiğinden beri her türlü dalga dümen çevirebilirler..

Şu an ben döviz piyasasında kontrolün tamamen MB ve kamu bankalarında olduğunu düşünüyorum..
    Tamamen patron tahtaları gibi oldu..
    .
    Tamamen aynı fikirdeyim. Ama, bu işin sürdürülebilme potansiyeli nedir ona bakmak lazım. Şu anda MB rahat çünkü yüklü geri ödemesi yok. 2020 ilk dört ayda ise ciddi geri ödeme var. Aylardır Ekim ortasından itibaren hareket başlar diye yazmanın sebebi de bu. Buna karşın yeni gelişmeler de var.
    Birincisi F35 ile ilgili olan, yeni teklif olasılığı. S400 lerin depoya çekilmesi, (Tribüne farklı oynama olsa da) Suriye sınırında ABD nin istediğinin olması vs.
    Eğer hala 5.70 civarında oyalanıyor isek, tam teslimiyet nedeniyledir.
    O halde bundan sonraki süreç nasıl gelişebilir? Çok uzun süre bu şekilde idare edemeyeceklerine göre tek bir seçenek kalıyor geriye, o da erken seçim.
    Galiba yapılmak istenen de bu.
    Seçime kadar ne isterlerse verin gitsin politikası tam gaz.
    Peki ya sonra?

Yeni gelişmelere ek olarak çıkabilecek MB yi zorlama potansiyeli olabilecek bir tek durum var. O da Rusya-İran ve İdlib.
    Bakalım her tarafı seçime kadar idare etme politikası ne kadar sürdürülebilecek.
    Seçim sonrası ise tam bir bilinmezlik ortamı.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Tahtanın sahibi devlet hakikaten dolarda şimdilik...O yüzden kazanmak zor şimdilik...

Fikret orman istifa edecem der yuzde 5 primlenir hisse. Nasil is anlamadim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu herif kafadan kontak. Halini tavrini hic begenmiyorum.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu söylediğini tüm dünya uzun zamandır biliyor zaten.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Tahtanın sahibi devlet hakikaten dolarda şimdilik...O yüzden kazanmak zor şimdilik...
    Bir şirketin kendi hisselerini alıp satması gibi, aşağıdan aldı, çıkar bir düzmece haber, yükselsin ver, yükselince bir düzmece haber daha düşsün, yeniden al.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bir şirketin kendi hisselerini alıp satması gibi, aşağıdan aldı, çıkar bir düzmece haber, yükselsin ver, yükselince bir düzmece haber daha düşsün, yeniden al.
    Bende bu yüzden Lithium aldım, 1000 lot, 4.22 CAD.

https://www.stockwatch.com/Quote/Det...l=LAC&region=C

Gücün yetiyorsa düşür de görelim.

Ehi ehi.

8. ABD'den Türkiye'ye yeni teklif, tek koşul - Habertürk

Habertürk internet sitesinde yayınlanan habere göre; Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasında S-400 hava savunma sistemleri ile F-35 savaş uçaklarını içeren anlaşmazlıkta yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Washington yönetimi Türkiye'ye, F-35 programına geri dönme ve alüminyum ile çeliğe uygulanan gümrük vergilerinin düşürülmesini teklif etti. Bunların karşılığında ise tek bir koşul sundu; S-400 hava ve füze savunma sistemlerinin aktif hale getirilmemesi

Sayfa 203/997 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •