Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Ons feci düştü bu akşam 1540 lardan 1510 lara
    TCD hala ons long pozisyonunu koruyor ise sözün bittiği yerdeyiz demektir, sabah belli olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Gpg Son fiyat-ilk fiyat hesabıyla 34 mk yapıyor onu da yazmış olalım bu arada
     Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Gpg tahmini %27.05 mk

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tcd hisseleri tahmini 1.18 artı yaptı ama ons fena düşmüş tahminim küçük bir artı yapacak. Ben çıkış vermiştim dün artık izlemedeyim.

4. Bilmeden açık ettik demek ki bekçi kardeşi helal olduktan sonra her iş kutsal bize göre hayırlısı diyelim.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    En son bu mesaja cevap vermiş ondan sonra sırra kadem basmış foncu arkadaşımız

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5. İnş onsun düşüşüne pozisyon almışlardır hocam. Hisseler için güzel bir gündü.
     Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Tcd hisseleri tahmini 1.18 artı yaptı ama ons fena düşmüş tahminim küçük bir artı yapacak. Ben çıkış vermiştim dün artık izlemedeyim.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TCD kısa süreli elimde tuttum. 4-5 aylık performansı etkileyici gerçekten fakat bende sürdürebileceği inancı oluşmadı. Aynı performansı ilerleyen dönemde gösterebilir mi tabiki gösterebilir iyi yönetilirse. GL1 uzun süredir izliyordum 15 gün önce BİST 102 K'larda iken eklemeye başladım portföye. Bugün itibariyle artıya geçti.
    Açıklama için teşekkür ederim üstat

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bilmeden açık ettik demek ki bekçi kardeşi helal olduktan sonra her iş kutsal bize göre hayırlısı diyelim.
    Asıl bomba Beylikdüzü’nde milyona daire satmaya çalışan her ay iki tane sıfır passat alan pastaneci idi

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

8. geçen gün Veysel beyle görüşmemde onz altının fonun performansını fazlaca etkileyip etkilemediğini sorduğumda böyle bir şeyin olamayacağını, yüzde 80 üzeri hisse taşıyan fondaki altın ağırlığının da doğal olarak düşük olduğunu ve belirli seviyelerde de ağırlık azaltımı yapılabileceğini ve fonun altın fonu gibi düşünülmemesi gerektiğini söylemişti. Bakacağız artık dıruma

Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •