Sayfa 306/639 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Olabilir elbette.Ticaret sicil ilanı ile ilgili yapılan hatayı görünce,bu şirketten birşey olmayacak demiştir.Seans içinde bir ara tavan uzlaşmasını da görünce,lanet olsun deyip emrini göndermiştir.Olabilir...

Benim için fark etmiyor,ha 25 Mayıs ha 1 Haziran...Dialektikin SS kuralı misali,o genel kurul yapılacak...
    Benim için de sorun değil genel kurul kararı + minimum 2 ay daha fiyat buralarda olsa bile buradayım 18 olsun 21 ay 22 ay farketmez Allah'ın izniyle bir hareket olacak...

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    En zor soruyu sorayım spek de kaç lot vardır acaba tahminen maliyet nedir?

Halka açık kısmın yüzde kaçı ondadır Acaba???
    güzel soru bu sorunun cevabı zaten işleri netleştirebilir

3. Spek ben buradayım dedi.... Tekniğe oynuyor gibi... Hisseyi her an alıp götürecek ayarda tutmaya çalışıyor... Kulp çiziyor su anda da galiba...

4.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Elimde hiç döne yok ama tahminim o ki minimum 2 milyon lot elindedir diyorum üstünü bilemem maliyeti hakkında ise şelale düşüşün içinde mıydı o esnada kaç lotu vardı bu önemli...

Son 2 yıllık takaslar fikir verir ama bu spek bu hisseyi ne zaman sahiplenmeye başladı??? Maliyeti çok yüksek olsa zararını azaltmak için doldur boşalt yapardı onu da yapmadı son bir yılda hisse yanlış hatırlamıyorsam 52 veya 53 kuruşu gördü. Bence maliyeti şelale düşüşte var ise ona göre şekillenir marj olarak 40 _ 60 arasında bir maliyete sahip olabilir...

Tamamen kendi kurgum yanıltıcı olma ihtimali yüksek. Sizler ne düşünüyorsunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Elimde hiç döne yok ama tahminim o ki minimum 2 milyon lot elindedir diyorum üstünü bilemem maliyeti hakkında ise şelale düşüşün içinde mıydı o esnada kaç lotu vardı bu önemli...

Son 2 yıllık takaslar fikir verir ama bu spek bu hisseyi ne zaman sahiplenmeye başladı??? Maliyeti çok yüksek olsa zararını azaltmak için doldur boşalt yapardı onu da yapmadı son bir yılda hisse yanlış hatırlamıyorsam 52 veya 53 kuruşu gördü. Bence maliyeti şelale düşüşte var ise ona göre şekillenir marj olarak 40 _ 60 arasında bir maliyete sahip olabilir...

Son bir yılda 50 kuruş olmuş. Tahminen 55 kuruş civarında maksimum maliyet olmalı daha alt fiyatlar muhtemeldir bence...

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku

Bunu bilse bilse seddulbahir bilir.. ama onun dünkü iyimserligine ragmen bugün gördük ki tahtada spek ve patron bizimle resmen maytap geçiyor..

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Bunu bilse bilse seddulbahir bilir.. ama onun dünkü iyimserligine ragmen bugün gördük ki tahtada spek ve patron bizimle resmen maytap geçiyor..
    Maytap gecildigimiz çok açık... bunu gözlemlediğim için akıl yürütme yapalım diyorum...

Diyelim 1.5 _ 2 milyon lira civarında buraya paranızı yatırdınız patron ile irtibat halindesiniz 1 yıl civarinda burada istediginiz gibi at kosturuyorsunuz ( bugün olduğu gibi) ve maliyetiniz de düz hesap 50 kuruş olsun...

Bu durumda % 20 _ % 30 için mi bunca zaman kaybı bunca eziyet??? Yani 60 kuruş 70 kuruş spegin nihai hedefi olabilir mı??? Benim tecrübem mantığım bu olan biteni onaylamıyor...

Özellikle 25 Mayıs da olması beklenen genel kurulun bile çok yüzeysel basit bir hatadan dolayı minimum bir hafta belki daha da uzun bir zaman sonra yapılacak olması??? Nereden bakarsanız planlı bilinçli kasıtlı bir sürecin içindeyiz

8. Papaz büyüsü var bu kağıtta 😎😃

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 306/639 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •