Sayfa 484/1000 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Semadirekppf Yazıyı Oku
    AVC ise serbest fon ve yatırımcı sayısı 3. Serbest yani hedge fonun başına herşey gelebilir.
    3 kişi 35 milyon yatırmış ve fon hiç getirmemiş hele birde bir sene önce yatırmışlarsa parayı %20 kaybettirmiş

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ne oldu üstadım size vade sonu geldikçe bir tedirginlik sarmış sizi Tamam dedikleriniz kısmında haklısınız daha önce olmuş şeylerden yola çıkarak bir takım tedirginlik olabilir. Dediğiniz gibi riski dağıtıp, en güvendiğiniz kurumların fonlarına yatırım yapabilirsiniz. %100 güvenli bir yatırım varsa bulalım
    Bu ülkede her şeyolabilir hocam. Eşşeği sağlam kazığa bağlamakta fayda var. Hem kurumları seçmeli, hem de her kurumdan bir çeşit fon almalı. 4 farklı fon alacaksak 4 farklı kuruma ait olmalı mesela.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ne oldu üstadım size vade sonu geldikçe bir tedirginlik sarmış sizi Tamam dedikleriniz kısmında haklısınız daha önce olmuş şeylerden yola çıkarak bir takım tedirginlik olabilir. Dediğiniz gibi riski dağıtıp, en güvendiğiniz kurumların fonlarına yatırım yapabilirsiniz. %100 güvenli bir yatırım varsa bulalım
    Kendim içiin değil bu söylediklerim
    Burda bazı arkadaşlar var baya büyük rakkamlarla bir iki fona girmişler, ne olur ne olmaz diye bir hatırlatma yapayım dedim.
    Yoksa ben parça parça %40 falan anca girerim.

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Bu ülkede her şeyolabilir hocam. Eşşeği sağlam kazığa bağlamakta fayda var. Hem kurumları seçmeli, hem de her kurumdan bir çeşit fon almalı. 4 farklı fon alacaksak 4 farklı kuruma ait olmalı mesela.
    Herşey olabilir tabiki gözü kapalı yatırım yapalım demedik bugüne kadar hocam. Dağılım raporlarına bakın, geçmiş getirilerini inceleyin dedik. 4 farklı kurum olabilir, 4 farklı çeşit olabilir. Gözümüze birşey çarparsa paylaştık.
    Sene başında portföyün tamamına yakını mevduattı, şimdi tamamı fon oldu benim. Paylaşarak öğreniyoruz birçok şeyi

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kendim içiin değil bu söylediklerim
    Burda bazı arkadaşlar var baya büyük rakkamlarla bir iki fona girmişler, ne olur ne olmaz diye bir hatırlatma yapayım dedim.
    Yoksa ben parça parça %40 falan anca girerim.
    Anladım üstadım FIL'li günlerimi hatırladım. Sadece FIL vardı portföyde ne güzel günlerdi o günler

6.  Alıntı Originally Posted by Semadirekppf Yazıyı Oku
    Aed fonunun başına gelen şey (özel sektör tahvilleri konusu) şu KAP bildiriminde:
    http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ka...klama/1323418/
    Batan 5 şirketin tahvilini almışlar, bir günde fon değerinin %62.4 ünü kaybetmişler.
    94 krizinde banka batma riskine karşı parasını tytbank-marmarabank-impexbank'a dağıtan mevduatçı hikayesi geldi aklıma.Parayı dağıtmak kadar kurumun sağlamlığını da doğru analiz edebilmek önemli.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Anladım üstadım FIL'li günlerimi hatırladım. Sadece FIL vardı portföyde ne güzel günlerdi o günler
    Huzur doluyduk valla.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Huzur doluyduk valla.
    ÖST içeren fonlara dikkat edin derdik, yüzlerine bile bakmazdık ilk zamanlar. Şimdi ne durumdayız

Sayfa 484/1000 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •