Aylık %2,5 garanti versin burdaki herkes ok.Yoksa ne işimiz var fonla, hepimiz borsayı takip ediyoruz ama çıkarken hemen satıp, düşüşte stop loss uygulayamıyoruz, uygun yerlerden alıp beklesek hertürlü bankalarla yüzde 30 alırız hem de yılda 2 kere
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam satsak 4 gün sonra yeni fon almış olacağız o da ayrı muamma. SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi Sn.hayrani aşağıdaki fonlar T+1 değişkenler.
AAK ATA PORTFÖY ÇOKLU VARLIK DEĞİŞKEN FON
ADE AK PORTFÖY DEĞİŞKEN FON
AED ATA PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
DBP DENİZ PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
EIB QİNVEST PORTFÖY DEĞİŞKEN FON
EIC QİNVEST PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FONU
FCV FİBA PORTFÖY ÇOKLU VARLIK BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
FID FİBA PORTFÖY DEĞİŞKEN FON
FNO QNB FINANS PORTFÖY BIRINCI DEĞIŞKEN FON
ICD ICBC TURKEY PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
IPB İSTANBUL PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
IYB AURA PORTFÖY DEĞİŞKEN FONU
OBP OYAK PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
SUC ÜNLÜ PORTFÖY ÜÇÜNCÜ DEĞIŞKEN FON
TCD TACİRLER PORTFÖY DEĞIŞKEN FON
TE3 TEB PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ DEĞİŞKEN FON
TI4 İŞ PORTFÖY BİRİNCİ DEĞIŞKEN FON
YOD YAPI KREDİ PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
YSU YAPI KREDİ PORTFÖY ÜÇÜNCÜ DEĞİŞKEN FON
ZBD ZİRAAT PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
çok teşekkür ederim, t2 fonları nedense sevemiyorum. hisse fon olsa anlayacağım da. bir de şu 14'ten sonra hesaba geçmesi saçmalığı var. en azından 12'de falan geçse de yeni fon almak için bir gün daha beklemesek. kasten mi böyle yapıyorlar insanları kilitlemek için anlamıyorum. mantıksız, bir o kadar da haksız durum var ortada.
Yılbaşından bu yana getiriler kıyaslandığında, TCD'nin ardından ikinci konumunu hâlâ koruyor. İstikrar isteyenler için gerçekten çok iyi. Her hafta/ay pozisyon ağırlıklarını %100 isabetle değiştirecek yetenekleri/öngörüleri olsa zaten bu işi yapmazlar, kendi portföylerini yönetirler sadece. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum biraz.
Yer İmleri