Karaçocuk olsaydý Tcd tahminleri olurdu, þimdi herkes Eral e takýldý...gpg nin suyu çýktý hsonu getiri yok satýþta +2 ...tcd ne olur bu arada
ALE-L21 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
YSU 0,018854
Fena gitmiyor.
OBP ye helal olsun bravo. Beklentim dahilinde getirmiþ ancak sevinemiyorum bile çünkü portföydeki aðýrlýðý fazla deðil. GPG zarar yazmýþ zaten, onlara da kocaman bir alkýþ. GPG kötü piyasanýn fonu bence, çünkü short açmayý seviyor. Boða piyasasýnda GPG kar etmek bir yana zarar ettiriyor.
GPG sanýrým faiz geliri kadar risk alýp bunu katlamayý hedefliyor. Özellikle cumalarý bu getiri yüksek olduðundan yüksek pozisyon açýp kar edemiyor. Strateji belli zaten faiz oranlarý etrafýnda dalgalanmak. Ben GPG'yi azaltmayý planlýyorum. Fýrsatlarý kaçýrýyorlar gibi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Perþembe günü deprem dolayýsýyla artý olacaðý yerde eksi olduðu için býst perþembe ve cuma 1.5 - 1.5 yapacaðý primi cumaya sýkýþtýrmýþ oldu yani 2 günlük prim yaptý
3000 mk % 7-8 prim yapan ful endeks kaðýdý taþýyan (karý yedek akçeye ayýrmýyorlarsa dümen yoksa düþen hisse bilerek almýyorlarsa vb) hisse fonlar olabilir en kötüsü 1000 1500 mk olmasý lazým perþembe eksiyi de üstüne koyarsak 1500 mk ortalama % 3-4
Tabi býst çýkacaðýný görmeyen hesap edemeyen tecrübesiz amatör fon yöneticilerinin fonlarý hariç, ralli günlerinde ondan ona sürekli al sat açýða alýþ kaldýraçý türevi vb si % 10 hatta fazlasý bile kar edilebilir böyle günler boþ geçilemez maksimum verim saðlanýr boþ geçiyorsalar bu iþi býraksýnlar kazma kürek iþine girsinler
Göz göre göre tavan olan % 10 - 20 yapan hisseler vardý biraz gündemi takip eden borsa geçmiþi derin olanlar bunlarý kaçýrmazdý bide bunlara fn yönetimi için yüzde öde stopaj ver hissenin stopajý yokken çok komik
Yer Ýmleri