Eðer T+1 olsaydý bugün öðleden önce girdiðiniz satýþ emri yarýnki (Salý) oluþacak fiyattan gerçekleþir ve saat 14:30 gibi hesabýnýza geçerdi. Ancak T+2 olan GPG gibi fonlarda bugün öðleden önce gireceðiniz satýþ Çarþamba sabah oluþacak fiyattan gerçekleþir ve ayný gün 14:30 gibi hesabýnýza geçer.
Evet, bilgi verirken gerçekten dikkatli olmak gerekiyor çünkü doðru olduðunu düþündüðümüz þeyler hatta emin olduðumuz þeyler bile yanlýþ olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
30 Eylül Pazartesi 09:00 3 KAMU BANKASINDAN KONUT KREDÝSÝ KULLANANLAR %0,99 FAÝZLE YENÝDEN YAPILANDIRMA YAPABÝLECEK
30 Eylül Pazartesi 08:59 3 KAMU BANKASINDAN KONUT KREDÝLERÝNDE YENÝDEN YAPILANDIRMA ÝMKANI GETÝRÝLDÝ
118 den 83 düþüþ biþey deðil döviz çok çýktýðý için düþüþ düþük kaldý 08 01 98 94 gibi 3-5 katýna olsaydý o zaman görürdük likitideyi elindeki hisseyi her türlü satar 2 gün sonra paraný alýrsýn satýldý mý ama fon iþi bugün öðlene kadar satýþ emri vercen en erken t+1 se yarýn t+2 se çarþamba oluþan fiyattan gidecek oda normal durumda likitede varsa burasý kör havuz 2-3 gün demek býstte günlük yüzde 20 den yüzde 40 ila 60 demek en azýndan yüzde bi kaç eksi yazar onun için satmaya yetiþtiremezsin buda herkesin kulaðýna küpe olsun
Býst açýlýþ 500 puan % 0.5 artý bakalým devamý gelecek mi öðleden sonra ne olacak
bu ara fonlarýn hisse portföyleri tam tutmayabilir baya deðiþmiþtir 1 ay içinde
hayatta en sevmediðim þeylerden birisi de tanýmadýðým insanlarla formlarda poloniðe girmektir. ancak yanlýþ bir bilgiyi ironi yaparak doðrulamakta ýsrar etmek, sadece insanlarý yanlýþ bilgilendirmeye yarar. son kez yazýyorum ve bu anlamsýz polimiði kapatýyorum. gpg fonuna bu gün saat 13'ten önce verilen talimatlar, yarýn sabah ilân edilecek fiyattan gerçekleþir, ancak paralar çarþamba günü yani yarýn, yani salý günkü ffiyattan hesaba geçer. sizin kendinizden yüzde yüz emin oluþunuzdan sonra ne olur ne olmaz diye gpg fon birimini arayýp durumu teyit ettim. bazan emin olduðunuz þeylerin de doðru olmadýðý bilginizi de bundan sonra hiç unutmazsýnýz güzel kardeþim, saygýlarýmla bol kazançlar dilerim
Yer Ýmleri