Sayfa 542/1000 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    satış emri verilen fon saat kaçta geçiyor hesaba, bankalar arası bir fark var mı ? mesela a bankası şu saatte b bankası şu saatte diye
    Önceki satışlardan gördüğüm kadarıyla, 14:30-16:15 arasında geçer.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saygılar...

2. T+2 fonlarda satış emri 13:30'dan önce verilirse ertesi iş günü TEFAS'ta görülen fiyattan satış gerçekleşir. Satış emri verildikten sonraki ikinci iş gününde saat 14:00'den sonra hesabınıza satış bedeli geçer

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    t2 fonlarda 13'ten önce verilen satışlar da yarınki fiytattan gerçekleşir, sadece parası 2. gün hesaba geçer.
    6.3. Katılma Payı Satım Esasları
    Yatırımcıların BIST Pay Piyasası nın açık olduğu günlerde saat 13:30 a kadar verdikleri katılma payı satım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.
    ...
    6.4.Satım Bedellerinin Ödenme Esasları
    Katılma payı bedelleri; iade talimatının, BIST Pay Piyasası nın açık olduğu günlerde saat
    13:30’a kadar verilmesi halinde talimatın verilmesini takip eden ikinci işlem gününde... ödenir.

GPG izahnamesine göre sayın hayrani haklı. Perşembe sabahı satış emri vermiştim. 1-2 saate görürüz kaçtan sattığını.

Saygılar...

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    GPG yi sattım şimdi. Para pazartesi öğleden sonra gelir, salı sabahı yeni alış girsem çarşamba günü yeni fonlar hesapta, ee gitti bir hafta [emoji3526]

GPG den gelen parayı üçe bölerek yarın sabah alış giricem, var mı önerisi olan ?

Saygılar...

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sistemsel bir problem yoksa genelde 14:00-14:30 arası hesaba geçer. Nadiren de olsa bazen 15-16'ya sarkabiliyor.
    teşekkür ederim.

6. Ben de bugun satış verdim hocam yarısını. Çarşambaya kadar düşünme sürem var.Borclanma araçları, değişken ve hisse fon sececegim. Bist yataya sardı bugün. Ons ve usd düşüşte.
     Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    GPG den gelen parayı üçe bölerek yarın sabah alış giricem, var mı önerisi olan ?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku

Fondan beklentiniz nedir onu bilmek lazım bence tavsiye için. GPG tarzı bir fon istiyorsanız ona en yakın GMA'yı görüyorum ben.

Bu arada bence, Türkiye yeni bir ekonomik hikaye yaratmadıkça, jeopolitik riskleri çözmedikçe uzun vadede GPG zirveye oynar. Hisse senedi yatırımcılarının, kaçan hisselerin peşinden koşarken gafil avlanmasını sizler de fonlarda yaşamazsınız umarım.

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Jale ons pozu actiysa vay halimize
    Ons 1490 gelmiş 1500 altına öyleyse geçmiş olsun

Sayfa 542/1000 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •