T+2 fonlarda satış emri 13:30'dan önce verilirse ertesi iş günü TEFAS'ta görülen fiyattan satış gerçekleşir. Satış emri verildikten sonraki ikinci iş gününde saat 14:00'den sonra hesabınıza satış bedeli geçer![]()
6.3. Katılma Payı Satım Esasları
Yatırımcıların BIST Pay Piyasası nın açık olduğu günlerde saat 13:30 a kadar verdikleri katılma payı satım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.
...
6.4.Satım Bedellerinin Ödenme Esasları
Katılma payı bedelleri; iade talimatının, BIST Pay Piyasası nın açık olduğu günlerde saat
13:30’a kadar verilmesi halinde talimatın verilmesini takip eden ikinci işlem gününde... ödenir.
GPG izahnamesine göre sayın hayrani haklı. Perşembe sabahı satış emri vermiştim. 1-2 saate görürüz kaçtan sattığını.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saygılar...
Ben de bugun satış verdim hocam yarısını. Çarşambaya kadar düşünme sürem var.Borclanma araçları, değişken ve hisse fon sececegim. Bist yataya sardı bugün. Ons ve usd düşüşte. SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fondan beklentiniz nedir onu bilmek lazım bence tavsiye için. GPG tarzı bir fon istiyorsanız ona en yakın GMA'yı görüyorum ben.
Bu arada bence, Türkiye yeni bir ekonomik hikaye yaratmadıkça, jeopolitik riskleri çözmedikçe uzun vadede GPG zirveye oynar. Hisse senedi yatırımcılarının, kaçan hisselerin peşinden koşarken gafil avlanmasını sizler de fonlarda yaşamazsınız umarım.
Yer İmleri