Sn. Ebcim anılarınızı yazdığınız bir bölümünüz varmı? Çok ilginç ve eğlenceli hikayeler vardır. Takip etmek isterim. Borsada tecrübe herşey den daha önemli.
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Ebcim anılarınızı yazdığınız bir bölümünüz varmı? Çok ilginç ve eğlenceli hikayeler vardır. Takip etmek isterim. Borsada tecrübe herşey den daha önemli.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Seavoice kardeşinizi dinleyin siz.. Teknik dışındaki şeylere çokta şey yapmayın..
Kaç yıldır kobra besliyorsun, daha ne kadar besliycen? Sevsen sevemiyorsun, soğuk hayvan...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Sayın vayemez ,"bir borsa spekülatörünün anıları" Edvin lefevre.
Tavsiye ederim güzel kitap.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Seavoice , şöyle benim gibi teknik analizden anlamayan minnak yatırımcılara bizim yada benim ,anlayabileceğimiz dilde bir teknik analiz yorumu yaparsanız minnettar olurum , saygılar.
Kütüphanemde var, yıllar önce okumuştum. Bende Abdurrahman Yıldırımın tophanede büyük oyun kitabını tavsiye ederim.
hocam 2017 sonu alttaki linkte, en önemli zone bölgesinin 19 ay sonra 2019 temmuz ayında olduğunu grafiknen anlattık.. kasada dolarlar yokken batık addedilen, bulaşılmaması telkin edilen, 7x krşlarda satın kurtulun diyenlere inat anlattık.. kasaya dolar girmeden temel analizini yapamayanlara inat anlattık.. neredeyse hiç inanılmaması gereken teknikle anlattık biz bunları
https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post1434803
Teşekkür ederim , okuyacağım.
Yer İmleri