sunuma göre 2020 yılında Karaköy otel, Antalya otel, MOI 2.etap otel... başlıyor ve bitiyor. 2021 de 5.Levent 3.etap başlıyor ve Paşabahçe ile 2023 de bitiyor. Borç ödenirken esas gelir Paşabahçe haricinden gelecek gibi.
sunuma göre 2020 yılında Karaköy otel, Antalya otel, MOI 2.etap otel... başlıyor ve bitiyor. 2021 de 5.Levent 3.etap başlıyor ve Paşabahçe ile 2023 de bitiyor. Borç ödenirken esas gelir Paşabahçe haricinden gelecek gibi.
sunumlari gercekmis gibi gorme derim, 2017 sunumunda bu yil 1.8 milyar trl lik ofiskonut satisi yapilacakti, ilk 6 ay 7o kusur milyon trl lik yapilabildi.. sirketin hedefi, bu hedeflerin gerceklesmesi icin tonla farkli gelismenin potif sonuclanmasi gerekir..
ornegin 2017 sonu sunumuna gore satis miktari 600 milyona cekildi, ilk ay 70 milyon kusur..
sonra 2018 mart sunumunda 289 milyona cekildi.. ben 400 milyon tl bekliyorum mesela
evet ilk ayda torun center 9.3 milyon tl hasilat, 5 levente ise 60.6 milyon hsailat yaratabildiler malesef.. kriz var proje bitmis lakin stok tasiyorlar.. bitmese daha iyiydi belki borca odenen faiz dusunuldugunde, kurtulus ortamin Guven anlaminda pozitife donmesi
odenen her faiz stoklarin maliyetini yukari cekiyor
benim ucuk beklentim, torun center da bu ceyrek 116.8 moi, 5 leventte ise 44 m luk bir hasilat
arkadas tekrar geldi, ottoman
şeker yatırım 1000000 lot aldı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer İmleri