sn hocalarým ATEKS & KAREL ile ilgili olarak teknik olarak nasýl duruyorlar. teþekkürler
sn hocalarým ATEKS & KAREL ile ilgili olarak teknik olarak nasýl duruyorlar. teþekkürler
Þimdi bu grafiklerden yüklemek yasaklandý mi
send by selectra
Sacro hocam, Deva zamaný gelmiþ midir?![]()
Son düzenleme : hissedar; 24-02-2017 saat: 11:58.
y.t.d.
Gün sonunda %2 yada 3 yukarý yada aþaðý bir hareket bekliyorum endekste.
MI 4LTE cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ustadlardan bi PRKME alsak... stopda olmadik
Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app
Benim sistemimde endeks bugün sat verdi.
88.000 aþaðý geçilirse sat iyice belirginleþebilir.
Herkes 86.600 ve 86.000 lerin tutacaðýný düþünüyor ama. Ama yinede dikkatli olmak lazým.
72 binlerde mala giremeyen bir kesim var. Þimdi o kesim endeksin 86-85 bininde mala girmek için hazýrda bekliyor. Bu beni biraz korkutuyor açýkcasý.
Bakalým izleyelim görelim. Þu bilanço dönemi bir bitsin saðlýklý bir düzeltme gelsin. Ondan sonra mayýs hazirana kadar temettü mevsimi olacak.
Bilançosu parlak, temettülü þirketler düzeltmeden sonra ön plana çýkacaklar.
Herkese iyi hafta sonlarý.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
sunay bey çok teþekkürler paylaþým için, yerinmiþtim incelemeye ama sayenizde okudum. sacro dostumun sessizliðinin sebebi de anlaþýlmýþ oldu.
çok detaylý tanýmlanmýþ piyasa bozucu eylemin ne olacaðý. anladýðým kadarýyla ytd gibi üstünkörü bir ifade yeterli deðil artýk suçtan kurtulmak için. finansal bir gerekçe göstermeksizin ve ayný zamanda teþkilatlanmýþ olmadan yorum yapmak suç finansal piyasaya konu olabilecek tüm araçlar hakkýnda.
belli ki düzenleme KY olarak tanýmladýðýmýz küçük ve minnoþ yatýrýmcýnýn korunmasý adýna yapýlmýþ. benim asýl üzüldüðüm konu korunmakta olan KY'nin kendi yaptýðý yatýrýmýn sorumluluðunu alamayacak kadar aciz, yetersiz ve cahil oluþu. bu düzenlemeyi korumasý planlanan küçük yatýrýmcýnýn varlýklarýný yastýðýnýn altýndan baþka yere yatýrmamasý zaruridir. bu KY'nin bilgilendirilmesi, en büyük laneti olan cehaletinden kurtulmasý için daha köktenci çözümler üretilmelidir. bilgimizin silahýmýz olmasý gerekirken tembelliðimizin kalkanýmýz olmasý çok üzücü.
Sent from my SM-J500F using hisse.net mobile app
yalnýzca cehaletle savaþýp gerisiyle seviþelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanýn çok daha keyifli bir yer olacaðýna eminim
Yer Ýmleri