GPG'ye aðýrlýk verdiðim için OBP düþük kaldý hisse fon satýþlarý ve GPG'den gelen satýþlarla onuda artýrýyorum þimdilik. Çok hýzlý deðiþim yapmýyorum genelde zamana yayýyorum alýmlarýmý.
Teþekkür ederim, peki performans açýsýndan GPG-OBP hangisinden daha çok memnunsunuz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Teþekkür ederim, peki performans açýsýndan GPG-OBP hangisinden daha çok memnunsunuz?
Beklentiyle alakalý mennuniyet Sn.Cannnnn. GPG'den beklentim %2.5 aylýk hedefini tuttursun yeterli benim için. OBP daha yeni alýma baþladým ve bu hafta oldu çoðu o yüzden karþýlaþtýrma kýsa dönemli olacak pek anlam ifade etmeyecek
Beklentiyle alakalý mennuniyet Sn.Cannnnn. GPG'den beklentim %2.5 aylýk hedefini tuttursun yeterli benim için. OBP daha yeni alýma baþladým ve bu hafta oldu çoðu o yüzden karþýlaþtýrma kýsa dönemli olacak pek anlam ifade etmeyecek
En azýndan T+1 olmasý bir avantaj OBP için. Teþekkürler.
Hisseden canýnýz yanmadý mý üstadým Hisse Portföyünden herhangi bir beklentim yok düþerse alýyorum yükselirse satýyorum daha önce söylemiþtim neler olduðunu
Evet maalesef çok yandý ama yine de elim sürekli bazý hisselere gitmiyor deðil. Özellikle Hektaþ ve Þiþe’yi çok beðeniyorum
Mustafa üstad ne diyorsun yurtdýþý piyasalarda satýþlar derinleþti her geçen dakika daha da artýyor yüzde 3 aþtý
Yer Ýmleri