Sayfa 580/1000 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    amerika ve avrupaya göre sağlam durmamızın sebebi, yarın açıklanacak enflasuonun düşük çıkacağı beklentisi ve olası faiz indirimlerinden olabilir. Tcd'deki dardanel hisseleri de inşallah bu gibi düşüşler göz önünde bulundurularak satılmıştır. çünkü elimizde olan ağustos sonu portföyüne göre fikir yürütüyoruz, hakkımızda hayırlısı
    Ton balığı tamamen spekülatif bi 20 eksi bi artı kapanış eksi 10

Dün % 1 en azından 0.50 getirmeliydi eksi oldu bugün normalde artı piyasa olsa biraz 1 - 1.5 artı yapabilirdi ama en azından 0.75 olmalı

Eski portföy baya değişmişse de 1 ayda yine bi fikir verebiliyor

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    FED var, Trump var ve 2020 Abd başkanlık seçimleri var yurtdışı çalkantılı gidecek gözüküyor Bizde çalkantı eksik olmadığı için bizi söylemeye hiç gerek yok.
    Fed para vermeye başlarsa iyi olur ab zaten verecem dedi biz borçlu ekonomiyiz sermaye açığımız var

3. Haklısınız ama bi parça ip ucu bulmaya çalışılıyor. Yarın en azından kötü bir değer gelmez diye çıkarımda bulunuyoruz bu paylaşımlara dayanarak. Bu vesileyle paylaşım için teşekkür etmiş olayım arkadaşımıza, bol kazançlar dileklerimle
     Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Dünde 0.54 artıydı ama eksi oldu o portföy baya değişmiştir eksi endekste gün içi işlemlerde etkiliyor sıfırlıyor artı değerleri artı endekste ise 1 katına arttırıyor gibi getiriyi o portföyün neredeyse 2 katına yakın fon miktarı var şuan yoğun giriş sonrası onu bilemiyoruz ne yapıldığını

4. Valla dun oluşan ve bugüne yansıyan eksilerden sonra ben MTF yi ciddi ciddi düşünüyorum en azından tasarruf ettiriyormuş.

5. bendede dağılım şöyle
    49,55 gpg
    27,15 hisse
    23.30 gtl (garanti ppf1)
    şu gpg h.sonlarını iç etmese iyide. bakalım. çokta olmadı alalı 1 aydır falan.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Valla dun oluşan ve bugüne yansıyan eksilerden sonra ben MTF yi ciddi ciddi düşünüyorum en azından tasarruf ettiriyormuş.
    mtf nedir acaba ?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Bende mevcut durum şöyle;

GPG ağırlık azalt yapıldı
    %30 GPG
    %20 OBP
    %5 TCD
    %20 Hisse
    %25 USD
    Teşekkür ederim üstat, sağlam bir portföy olmuş. İnşallah hisselerde terste değilsinizdir

Nazar degmesin TCD sonunda alinan riske deger getiri vermeye basladi. Yarin ya da cuma gunu OBP alimina baslayacagim. GPG dusunuyordum ama OBP'nin son donemde daha iyi perf saglamasi ve dusuk valorden dolayi tercihimi kazandi.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Sayfa 580/1000 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •