Sayfa 587/1000 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Yarın gelir fon dağılım raporları üstadım artık görürüz neler var fonlarda birkaç gün rahat ederiz
    Aynen üstadım ayın 1- 8 arası diyor bende yarın gelir diye tahmin ediyorum bekliyoruz büyük bir merakla

Hayrani arkadaşın dediği gibi hisse yoğun ve değişken fonların risk seviyesi maksimumda 6 veya 7 ppfler ise 1 seviyesinde borsa ve riskli enstrüman geçmişi olmayanların dün bi arkadaşın yazdığı gibi kalbine indirebilir burada yazılanlara bakarak gaza gelip kendi risk seviyenize uygun olmayan işler yapmayın

2. TACİRLER PORTFÖY DEĞIŞKEN FON
    Son Fiyat (TL) 1,514416
    Günlük Getiri %0,0157
    sonuçta artı, artıdır. obp dahi eksi yazarken artı olsun benim olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    TACİRLER PORTFÖY DEĞIŞKEN FON
    Son Fiyat (TL) 1,514416
    Günlük Getiri %0,0157
    sonuçta artı, artıdır. obp dahi eksi yazarken artı olsun benim olsun.
    Başka hisse fonlar % 0.60 artı yapmış bugün bi kısmı da 0.30 0.40 artı, 2 gündeki hisse portföyünün artısı % 1.30 demekki çarpıldılar gün içi işlemlerde veya ons mu acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Naçizane.. Özellikle hisse yoğun fonların aylık portföy dağılım raporlarını KAP'tan indirip pozisyonlarında yaptıkları değişikliklerle izledikleri stratejiyi bir nebze olsun görmek mümkün olabilir üstadım. Ben 1-2 fon için başladım çalışmaya, fırsat buldukça geçmişe doğru gideceğim, şöyle en az 1 yıllık. Hangi endekste, ne almış ne satmış kar mı yoksa zarar mı ettirmiş vs. Aslında bu verilerin vücut bulmuş hali TEFAS'taki getiri bölümünde var ama olsun, içim rahatlasın o bakımdan.
    Güzel bir çalışma ama ciddi bir zaman harcamak lazım dediğiniz için üstadım kolay gelsin. Her hisse için ayrı ayrı bakmak sadece endeks değil diğer parametleride göz önünde bulundurmak lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Önerim şudur; fon portföyünüzün belli bir kısmı valörsüz PPF olsun. Mesela % 20. Yukarıdaki sorunu tamamen aşacaksınız.
    Bende aynı sorunu yaşıyorum GPG satış verdim Salı gün hala bekliyorum. Nasıl aşabiliriz bu sorunu biraz açar mısınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Sepetim sanırım şöyle olacak:

Şu anda elimde olanlar;
    TCD %3.5
    GPG %2 (%96.5 idi satış yazdım, bugün hesapta olacak)

Pazartesi alış girmeyi planladığım;
    OBP %47.5
    YSU %47

Nasıl sizce? Fikirlere açığım.

7.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    sayın admustafa elimde bir miktar var istikrarlı kalp çarpıntısı yapmayacak ve mevduat üstü getirecek hangi fonu önerirsiniz. GPG düşünüyorum ama bugün emir versem yarın alacak ve araya hafta sonu girecek hafta sonu getirisinden de emin değilim gpg önerirmisniz ve bugün mu veya pazartesi günü mü almamı önerirsiniz tşk
    GPG forumdaki birçok üyede olan bir fon, kimisi memnun kimisi memnun değil getirisinden o yüzden bu fonu alın içiniz rahat etsin şekliyle bir öneri yapmam doğru olmaz. Alım içinse negatif getireceği günü seçmek en güzeli ama malesef bu biraz şans işi. Benim valörlü fonda alım emri için en sevdiğim gün Cuma günü. PPF ile nemalandırma yapan bankadan alıyorsanız paranız PPF ile nemalanacak, birde haftasonu için negatif getiri elde ederse demeyin keyfinize, en az %0.12 ucuza gelmiş oluyor aldığınız fon

8.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Sepetim sanırım şöyle olacak:

Şu anda elimde olanlar;
    TCD %3.5
    GPG %2 (%96.5 idi satış yazdım, bugün hesapta olacak)

Pazartesi alış girmeyi planladığım;
    OBP %47.5
    YSU %47

Nasıl sizce? Fikirlere açığım.

Ben bugün 100K HSA ve 100K OKD için emir verdim

Sayfa 587/1000 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız