İletişimim filan yok. Satan kişiye nezaket icabı abi dedim o kadar, bence aradan çıkması çok iyi de oldu. Borsa bunu olumlu karşılayacağını düşünüyorum. Şimdiye kadar baskı sancısını buymuş diye algıladım, piyasa da böyle algılayabilir. Bence işler yolunda gidiyor.
Bu kişi %9 ile şirkete ortak olmuş yerli bir yatırımcı, hepsi topu tüfeği o kadar. Sattırsın gitsin. Zaten onun yüzünden bugüne kadar baskılandı hisse.
Bende hayirli olacagina inaniyorum. Bilgi icin tekrardan tesekkürler
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Satışlar karşılanır önemli olan büyük patronun hisseleri, takaslar önemli bence özellikle yabancı takasları takip edilmeli , yabancı takaslarında azalma olmadığı sürece bu satışların çok bir önemi yok, ancak her ne kadar ortak satışları karşılansa da kısa süre için hissede tekrar bir baskı oluşturacağı aşikar, son altı ayda yabancı para girişi en çok olan hisselerdn olmasına rağmen bu satışlar yüzünden yabancı para girişi oranına göre en az prim yapmış hisselerin başında geliyor kafein, hatta dünkü hisse satışlarında da bu haberin önceden sızmış olabileceğini düşünüyorum... Destek seviyesinden kapattık, tekrar aşağılara bir miktar gelebilir bu haberle,umarım kurumsal bir şirket alır da hisseleri satış 3. Dönem karını baskılamaz
Adamda a grubu imtiyazlı hisse var. Siradan bir yatırımcı değil yani. Bu imtiyazlı hisseleride Kalyoncu ya satarsa o zaman iyi olur.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27.06.2019 tarihinde 183.333 adet B grubu nama yazılı (imtiyazlı) borsada işlem görmeyen payın tamamı, beher pay başına 10 TL olmak üzere toplam 1.833.330 TL peşin bedelle Ali Cem Kalyoncu almıştı. Yani asıl patron hisseye sahip çıkıyor. Hissenin önünde bu satışın dışında görünen hiçbir satış kalmadı
Yer İmleri