Ýletiþimim filan yok. Satan kiþiye nezaket icabý abi dedim o kadar, bence aradan çýkmasý çok iyi de oldu. Borsa bunu olumlu karþýlayacaðýný düþünüyorum. Þimdiye kadar baský sancýsýný buymuþ diye algýladým, piyasa da böyle algýlayabilir. Bence iþler yolunda gidiyor.
Bu kiþi %9 ile þirkete ortak olmuþ yerli bir yatýrýmcý, hepsi topu tüfeði o kadar. Sattýrsýn gitsin. Zaten onun yüzünden bugüne kadar baskýlandý hisse.
Bende hayirli olacagina inaniyorum. Bilgi icin tekrardan tesekkürler
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Satýþlar karþýlanýr önemli olan büyük patronun hisseleri, takaslar önemli bence özellikle yabancý takaslarý takip edilmeli , yabancý takaslarýnda azalma olmadýðý sürece bu satýþlarýn çok bir önemi yok, ancak her ne kadar ortak satýþlarý karþýlansa da kýsa süre için hissede tekrar bir baský oluþturacaðý aþikar, son altý ayda yabancý para giriþi en çok olan hisselerdn olmasýna raðmen bu satýþlar yüzünden yabancý para giriþi oranýna göre en az prim yapmýþ hisselerin baþýnda geliyor kafein, hatta dünkü hisse satýþlarýnda da bu haberin önceden sýzmýþ olabileceðini düþünüyorum... Destek seviyesinden kapattýk, tekrar aþaðýlara bir miktar gelebilir bu haberle,umarým kurumsal bir þirket alýr da hisseleri satýþ 3. Dönem karýný baskýlamaz
Adamda a grubu imtiyazlý hisse var. Siradan bir yatýrýmcý deðil yani. Bu imtiyazlý hisseleride Kalyoncu ya satarsa o zaman iyi olur.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27.06.2019 tarihinde 183.333 adet B grubu nama yazýlý (imtiyazlý) borsada iþlem görmeyen payýn tamamý, beher pay baþýna 10 TL olmak üzere toplam 1.833.330 TL peþin bedelle Ali Cem Kalyoncu almýþtý. Yani asýl patron hisseye sahip çýkýyor. Hissenin önünde bu satýþýn dýþýnda görünen hiçbir satýþ kalmadý
Yer Ýmleri