Dinlenme yeri varmi peki yolda?
Originally Posted by blue70 Dinlenme yeri varmi peki yolda? Var bir suru her 30-40km de bir.. Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by Dudu %2 gibi Fiyatlar degisir ama cikar iner, mevsime gore, malin ithal olup olmadigina gore filan... Syg, Faiz 1.75% enflasyon 2% demi? Gelen yil gidecegim oraya. Simdi mi abd dolari kanaday dolarina ceviririm yoksa 1 yil sonra sizce?
Ahtopot yeseydin .rakiyla iyi gider[emoji3]
Fakat kanadada uretim cok.adamlar gida uretiyor.abd ye satiyor.fabrikada.
18/09/2019 da maas hesabini denizbank a gecti kaynana 40bin tl ye yuzde 18 faiz vermisler bize niye mokoko anlamadim bunu Originally Posted by frappe Bugun şok gecirdim Pegasusta calisan kabin amiri arkadaslarima vakifbank 16,50 faiz vermis Inanmadim bana defter dokumu getirdiler 28.09.2019 66.000 tl ye [emoji849] SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by servetbey 18/09/2019 da maas hesabini denizbank a gecti kaynana 40bin tl ye yuzde 18 faiz vermisler bize niye mokoko anlamadim bunu Aynı miktara pedere 14 vermişler .+4 çok iyi almış.
Originally Posted by frappe Cok degil 1 hafta once. Aktifle devam mi NewsTR SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Devam orası 2021 itfa tarihi, ancak parça parça bozuyorum fona aktarıyorum şuan ortalamam günlük mk %47
Forum Rules
Yer İmleri