Vergi cezası hemen gelmiyor. Geçmişe yönelik 5 sene inceleme hakkı var mALiyenin. Yani bu sene vergisi ödenmeyen gelirin hesabını 4- 5 sene sonra sorabilirler. Genellikle de Öyle olur zaten. O yüzden beyan etmeyenlere bir ceza gelmemesi normal şu anda. 5 sene boyunca bir ceza gelmezse o zaman paçayı kurtardılar. Ama kupon faizi ödemesi süreklilik arz edecek Yani bir seferlik bir gelir değil ki gözden kaçsın. Ama ne diyelim burası Türkiye.
Her sene zaman asimina ugrayacak olan 5 sene onceki islemler hem de sene sonuna dogru inceleniyor ve tebligati yapiliyor.
Ne kadar gec olursa bu is, dovlet icin o kadar fazla gecikme faizi demektir.
Uzun vadeli düsününülürse ve doyuruculugu yetiyorsa, güzel bir yatirim.
2034 vadeli Eurobondu 2004'de aldim. Su ana kadar aldigim brüt kuponlar yatirdigim sermayeyi asti.
2034 vadeli Eurobondu 2004'de aldim. Su ana kadar aldigim brüt kuponlar yatirdigim sermayeyi asti.
15 senede kendisini amorti etmiş.
güzel.
2045 vadeli eurobondda şuan alınırsa 15 senede anaparayı çıkartıyor. ev almaktan çok mantıklı.doları ucuzken biriktiren çok şanslı.
anaparayı aldınız , bugün satıp çıkmak isterseniz ne oluyor ?
Yer İmleri