Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?
- Oylayan
- 145. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
-
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
-
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
-
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
-
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
-

Originally Posted by
bir-esnaf
Arkadaşlar kavganızı bölmek istemem ama
Bir konuda danışmam lazım.
Yeni bir ev alındığında , emlak vergisi beyanı için bağlı olduğun belediyeye başvuru süresi ne kadardır ? Eskiden 3 aydı ama değişti diye duydum ?
Selamlar
Hocam 3 ayı bilmiyorumda aldığım senesi basit bi beyanname doldurmuştuk o kadar.. 6 ay sonra bile vermiş olabilirim, benim bildiğim esas olan aldığın senesi vermiş olmak..bi ücreti yoktu zaten.. ama bence içine kurt düşeceğine belediyeni ara derim, ben öyle yapmıştım..
hayırlısı olsun hakkınızda..
-
-
Tebernüş yine zırvalamış. Böyük Hüstad Ekonomist olmuş. Avantaları kesildi herhalde gayrımenkul sektöründen. :-)
https://twitter.com/tebernkireci1/st...031264257?s=21
-

Originally Posted by
sadecegrafik
:--))))) süper yorum
-
Adamın beyin firarda. Amerikada bir ekonomis dolar sat euro al derse hiç birşey olmaz. Gayet normaldir. Ne gariplik var bunda anlamadım.
-
Pozisyonuna ve yatırım tercıhıne göre konuşuyor herkes. Tabi bu mantıklı da , kendisine göre karşı tarafta olanları aptal , kendini akıllı sayanlar da elbet hizaya geleceklerdir.
Ev e oturmak için bile olsa para bağlamak istemeyenler , borsada bir süredir kazanıyorlar ya , borsa destekleyicisi , bist in durumu ile Türkiye ekonomisinin şah a kalktığını topluma algılatmaktan başka bir şey yapmayan hükümetin uygulamalarını eleştirir gibi gözükerek en basitinden topluma düpedüz yalan konuşarak enflasyonu olması gerekenden çok daha düşük gösterme zihniyetini savunur olmuşlar. ****** et rasyonel verileri , Allah korkusu , kul hakkı , ah alma gibi tüm kutsal değerlerin 5 para etmediği kurumlar zamanı ve bu kurumları oluşturmuş bir zihniyet zamanı yaşıyoruz.
Neymiş para kaybedermişiz sonra. Yapma ya . Sen git vicdanı körelmiş zihniyetini kendine sakla.
-
Bugün enflasyon verileri ile yalan söylendiğini kendi tabanları bile kabul edenler bile bazıları gibi bu hesaplama mekanizmasını savunmuyorlar. Elektrik, doğalgaz a %55-60 , akaryakıta %30 zam geldi son 1 yılda. Şimdilik borsa kazançları ile bunlar elbet dokunmuyordur ama hiç olmazsa yıllık tüfe %9,26 , yıllık üfe %2,45 olduğuna inananlar hiç olmazsa yekten hükümeti açıkça destekleyici beyanlarda bulunmalı. Conektör , elektrik , karakemal gibiler bile bunlardan daha dürüstler. Asıl tehlikeli olan , kendini çok akıllı gören bu tatlı su kurnazlarıdır.
-
Hadi beni boşver . Bu sitenin , bu forum un en saygın 2-3 kişisinden biri olan deniz43 ün , bu enflasyon verileri , akademik dünyamızda alay konusu oluyor fikrine saygı gösterin en azından. Ah alan , çoluk çocuk rızkını hiç edenlerden olmayın. Ayıptır , terbiyesizliktir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri