Sayfa 330/997 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hayatında bırak top mermisi,ağır makinalı tüfek sesi duymamış bordo klavyeli troller sosyal medyadan savaş bezirganlığı yapıyor,başkalarının evlatlarının canı üzerinden

Kaba bombalama için uçaklardan atılan mak-82 veya84 tipi bombaların sesini 10 km den duysa altına mıçacak tipler ,klavyede memleket kurtarıyor,tıpkı son dönem tvlerde pıtrak gibi türeyen,kahramanlı diziler gibi,adam bir saat çatışıyor,saçı bozulmamış,dua edersin dua;bu eziyet bitsin de karşıma düşman çıksın vuruşayım diye,dağda ,kışta kıyamette günlerce gecelerce gezince,ha birde aklıma geldi;reis bizi Afrin e götür sloganını ilk kullanan yiğit askerliğini geçenlerde bedelli yapmıştı,lanet gelsin dolarına da altınına da,bir tek Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin...
    bombayı filan bırak, G3 sesini duysa felç geçirir bu klavye tırsakları. keleş bile kulakları mahvediyordu.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    dehh düldül beee...

77 85 93..
    Dirençler..Güyaaa..
    MB nın tek oyuncu olduğu piyasada canları nereye isterse artık..
    havuz boşalırken MB ne yapsın. eski baskılamalar yok artık. 3. son baskılama yıkıldı bile.peki satılan dolarlar nerede? duman oldu

3. benim gibi kerizler oldukça daha çok silkelerler bizi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Işte yalamaktan şuurunu kaybetmiş bir ensar mezunu )
    Sesli kahkaha patlattim

Tesekkurler

Dolar/TL > 5.79

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Euro 6.39 olmuş. Savaşa girecek ülkenin borsasının fırlayacağını falan zannedenlere çok gülüyorum. Yahu savaş demek yıkım demek, hele ki, cari açık veren döviz rezervi kötü durumda olan ülkemiz için.
    Sabah balayı yaşayanlar, akşam kapanışı göremedi maalesef.
    Allah beterinden saklasın. Dövizlerin artması demek şirketlerin batağa saplanması demek.
    Hala ders almıyoruz...

7. Erdoğan'ın Suriye macerasının son ayağı gördüğüm kadarıyla Türkiye kamuoyunda fazla heyecan yaratmıyor.

Ekonomik krizin pençesinde kıvranan aziz milletimizin fertleri ileri günlerde Uzun'un "bir merminin fiyatı ne kadar" diye soracağını çok iyi biliyor artık. Durumumuzu en iyi tarif eden ifade şu olsa gerek. "ayranı yok içmeye, .............. "

İngilizce kaynaklarda ise Türkiye'nin uykusunu kaçıracak kadar yoğun "Suriyeli Kürt savaşçılar ABD'nin ihanetine uğradı" söylemi hakim.

Neresinden baksanız Türkiye'yi zor günler bekliyor. Bu iktidar başımızda kaldıkça da işler her gün daha kötüye gidecek.

Zavallı ülkem..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    benim gibi kerizler oldukça daha çok silkelerler bizi
    Espri hoşuna gitti değil mi ahmet abla kıps ;)

Sayfa 330/997 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •