Sayfa 114/804 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 905 - 912 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Hoşgeldin sn erbosacanfeda,ben ve birçok arkadaş uzuncu olduğumuz'dan,grafiklere haftalık ve aylık bakıyorum.Aşağı yukarı hedefler belli oluyor.Bu ay'ki grafta görüldüğü gibi,hisse bir çıkış trendi yakalayacak gözüküyor.Macd'de aylık kesişim gerçekleşti,histoğram bu ay yeşile dönecek gibi tabi hacim artarsa.Fiyat konusun'da bişey demek yanlış olur,zira bu hisse hiç bir zaman hakettiği fiyatları görmedi.Orta ve uzun vade alan zarar etmez.Fakat sığ hisse tahtada oyunu kuran hep aynı kişi hariçten tahtaya giren'den hiç hoşlanmıyor.
    Üstadım, Erbos'a haksızlık etmeyin.
    Bölünmeden evvel, sanırım 110-115 gibi rakamları görmüştü.
    Ortalık duruluyor. Genel bir sıkıntı yaşanmaz ise dengelenme ile birlikte Erbos da eski zirveleri test edip geçebilir. Bence bu potansiyel fazlasıyla mevcut şirkette.

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2. Erbos hisse de fk önemli .yıl sonu firmanın 700.000.000 civarında ciro bekliyorum.yuzde 15 karlılık desek 105.000.000 milyon kar eder.bugun fk 4,66. 105.000.000 *4.66 piyasa değeri 490.000.000 eder / sermaye 20.000.000. buda hisse nin fiyatını minumum 24.5 a çeker. Endeks fiyatını sabit tuttum . Endeksin de gittiğini düşünürsek beklenti bu yonde endeksin getirisi kadar yukarıda ki hesabın üzerine koymak lazım.ne diyelim bilanço bozulmasın.endeks de yukarılara en azından geçen yıl başlarındaki fiyata gelsin .o zaman unutmayalım dolar 4 lira gibiydi

Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. [QUOTE=Mausolos;3790225]Üstadım, Erbos'a haksızlık etmeyin.
    Bölünmeden evvel, sanırım 110-115 gibi rakamları görmüştü.
    Ortalık duruluyor. Genel bir sıkıntı yaşanmaz ise dengelenme ile birlikte Erbos da eski zirveleri test edip geçebilir. Bence bu potansiyel fazlasıyla mevcut şirkette.

Sayın mausolos, hisse bölünmeden önce anlık 105 i gördü'ki bunu çoğu kimse görmemiştir bile.Hisse'nin çıkış trendi'ne girdiğini'de yazdım.105 i gördüğü zirve, bölünme ve temettü sonrası 24.57. Grafikte üst bant şimdilik 45 tl zaten,bu durumda'da eski zirveyi geçip ikiye katlayacak demektir zaten selamlar.

4. Bugün endeks üzeri birde ağırlık ortalama üzeri kapatsa .20.02 daha güzel olur

5.  Alıntı Originally Posted by ozergur23 Yazıyı Oku
    Bugün endeks üzeri birde ağırlık ortalama üzeri kapatsa .20.02 daha güzel olur

Eksi kapatmazsa öp te başına koy

6.  Alıntı Originally Posted by simsar41 Yazıyı Oku
    Eksi kapatmazsa öp te başına koy
    Endeks in düşmesinin katkısı ile zoraki bir kapanış oldu .19.92 kademesine kadar 432 lot kaldı . satanlar utansın

7. Güzel döküyorlar .sonu hayırlı olsun

8.  Alıntı Originally Posted by ozergur23 Yazıyı Oku
    Güzel döküyorlar .sonu hayırlı olsun

Son dökülüştür umarım [emoji853]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 114/804 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •