Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Beğenip beğenmeme ile ne ilgisi var yazdıklarımın. Ben yorum yapmadım, güvenilir bir kaynaktan veri paylaştım. "Ağanın poku üzerine pok olmaz" hassasiyeti taşıyorsanız, yazdıklarınızı kontrol edin de düzeltmeye konu olmayın.
    benim bir şeye konu olmam söz konusu değil ortada bir G.abinin önermesi var
    doğru olmadığını söyledim, sen bir daha oku 210 ülke arasında örnekler var mı yok mu..?

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    benim bir şeye konu olmam söz konusu değil ortada bir G.abinin önermesi var
    doğru olmadığını söyledim, sen bir daha oku 210 ülke arasında örnekler var mı yok mu..?
    Ben önermenin kendisine bakarım, kimin yaptığı 2. planda kalır. Verdiğin örneklerin büyük oranda yanlış olduğunu wiki'ye dayanarak yazdım. İlk yazdığını savunacağına başka örneklerle durumu savuşturmaya çalışıyorsun, hem de beni itham ederek.

Verdiğin BAE'nin de yanlış olduğunu belirtsem bir başka örnek daha verip durumu kurtarmaya çalışırsın, eminim. O yüzden bu kısır döngüye burada son vermeyi tercih edeceğim.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Ben önermenin kendisine bakarım, kimin yaptığı 2. planda kalır. Verdiğin örneklerin büyük oranda yanlış olduğunu wiki'ye dayanarak yazdım. İlk yazdığını savunacağına başka örneklerle durumu savuşturmaya çalışıyorsun, hem de beni itham ederek.

Verdiğin BAE'nin de yanlış olduğunu belirtsem bir başka örnek daha verip durumu kurtarmaya çalışırsın, eminim. O yüzden bu kısır döngüye burada son vermeyi tercih edeceğim.
    bir de seni itham ediyormuşum zaplamaya bak okuduğunu anlamıyor
    ben de oecd raporundan alıntı yapıyorum wikiden değil..!!

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bir de seni itham ediyormuşum zaplamaya bak okuduğunu anlamıyor
    ben de oecd raporundan alıntı yapıyorum wikiden değil..!!
    Wiki'nin yanlış olduğunu düşünüyorsan bunu belirtebilirdin, Kaynağı boşuna vermedim. Bunun yerine bir örnek daha vermeyi seçtin. Kaldı ki Rusya uygulamasını yazmazdan önce Rusça kaynaklardan da teyit ettim.

Şimdi baktım Birleşik Arap Emirliği örneğiniz de doğru değil. Bu ülkede emeklilik yaşı 65.
    Winter is coming...

Wiki'nin yanlış olduğunu düşünüyorsan bunu belirtebilirdin, Kaynağı boşuna vermedim. Bunun yerine bir örnek daha vermeyi seçtin. Kaldı ki Rusya uygulamasını yazmazdan önce Rusça kaynaklardan da teyit ettim.

Şimdi baktım Birleşik Arap Emirliği örneğiniz de doğru değil. Bu ülkede emeklilik yaşı 65.
    bu son cümlenizde yazdığınıza iddiaya girelim kiminki yanlışsa bu başlıkta bir daha yazmaz..?
    diğerlerini de kanıtlarım son sallamanızla başlayalım, hodri meydan..!!

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu son cümlenizde yazdığınıza iddiaya girelim kiminki yanlışsa bu başlıkta bir daha yazmaz..?
    diğerlerini de kanıtlarım son sallamanızla başlayalım, hodri meydan..!!
    Bu kadar da ego yapılmaz, komiksiniz valla. Ben sana kaynak söylüyorum Wiki diye, İşleri güçleri yoksa senle bahse girerler.
    Winter is coming...

Bu kadar da ego yapılmaz, komiksiniz valla. Ben sana kaynak söylüyorum Wiki diye, İşleri güçleri yoksa senle bahse girerler.
    hemen yalpalama yahu, kabul veya değil neyin egosu çok doğrucuysan ben bir daha yazmayacağım..!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •