Sayfa 364/997 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu son cümlenizde yazdığınıza iddiaya girelim kiminki yanlışsa bu başlıkta bir daha yazmaz..?
    diğerlerini de kanıtlarım son sallamanızla başlayalım, hodri meydan..!!
    Bu kadar da ego yapılmaz, komiksiniz valla. Ben sana kaynak söylüyorum Wiki diye, İşleri güçleri yoksa senle bahse girerler.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bu kadar da ego yapılmaz, komiksiniz valla. Ben sana kaynak söylüyorum Wiki diye, İşleri güçleri yoksa senle bahse girerler.
    hemen yalpalama yahu, kabul veya değil neyin egosu çok doğrucuysan ben bir daha yazmayacağım..!!

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hemen yalpalama yahu, kabul veya değil neyin egosu çok doğrucuysan ben bir daha yazmayacağım..!!
    Birleşik Arap Emirliği'nde nüfusun % 88.50'u yabancı, % 11.5'u BAE vatandaşı. Emeklilik yaşı kendi yurttaşları için 49, yabancılar için 60.

Emeklilik yaşı için örneğini verdiğin milyar nüfuslu ülkeler Çin, Hindistan ve Rusya'da çuvalladın. Zengin bir Arap ülkesinin küçük bir azınlığına tanınan hakkı kendine siper ettin. Bravo yani.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Kendi ülkende milletvekili emeklilikte en yüksek maaşı alacak en az hizmetle emekliliği hak edecek bunu konuşmayacağız. Yok efendim bilmem hangi ülkede emeklilik yaşı neymiş diyen amet ablanın saçmalığını konuşacağız.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Erken emeklilik ve EYT zırvaları saçmalıkta OECD istatistikleri veya daha düzgün tutulan istatistikler göz önüne alınarak, çalışma saatleri üzerinden emeklilik yaşları bir miktar geriye çekilebilir.

Kağıt üzerinde dahi Türkiyenin çalışma saati ortalaması çok yüksek, reelde ise daha da yüksek.

Buda yüksek yıpranmayı beraberinde getiriyor. Ülkenin kendine özgü şartları da gözönünde bulundurularak belli bir katsayı ile hesaplanıp emeklilik yaşı 65ten 56-58 arasına çekilebilir.
    Bu durumda zaten sosyal güvenlik zora da düşmez. Kıyaslanan ülkelerdeki yaşam beklentileri Türkiyeden ortalama 8*10 sene daha uzun. Yani aslında emeklilik yaşı konusunda sağlık hizmetlerini geliştirip yaşam beklentisini arttıramadığımız sürece 8-10 sene bir esneklik payımız var.
    Ytd

6. Bak kardesim heryerde herzaman karsina cikarim. Olay maca basladiginda belirlenen kurallar ile mac oynanirken degisen kurallar arasindaki farktir.
    Sozu edilen ulkelerde issizlik oranlarina bakmani tavsiye ederim. Yada orn ingilere de gorusmede veya cv inizde yasinizi soramazlar zinhar yasaktır. Ornek. Amerikada bildiginiz anlamda emeklilik sistemi yoktur ama 80 yasimdaki adami wallmark da kasada vetlya ross da RAF duzeltirken gorebilirsin. EYT liler is olmasigi icin emeklilik istiyor yoksa kimse 40 50 yas araliginda- ki muhtemelen cocugu varsa okul cagindadir. - 3 kurus emekli maasi ile geçinemez. Eger şartın degisecegini bilse eyt lilerin bircogu is hayatina 657 olarak baslardi. Ha banagore 50 yasina gelmis herkes emekli olabilmeli ki genc issizlikde azalsin,

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Birleşik Arap Emirliği'nde nüfusun % 88.50'u yabancı, % 11.5'u BAE vatandaşı. Emeklilik yaşı kendi yurttaşları için 49, yabancılar için 60.

Emeklilik yaşı için örneğini verdiğin milyar nüfuslu ülkeler Çin, Hindistan ve Rusya'da çuvalladın. Zengin bir Arap ülkesinin küçük bir azınlığına tanınan hakkı kendine siper ettin. Bravo yani.
    yahu önce 65 dedin şimdi inmeye başladın yalnız yine sallıyorsun..!!
    kabul mu değil mi sen onu söyle pantolon giyip cevap ver görelim..!!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Maaşı kiyaslamak lâzım, fayda/zarar ikilemi.

Aylik bağlama oranları da cok düştü, bunu da hesaplamak gerekir.
    Evet abo oranları için Faruk bakanı minnetle anıyorum

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 364/997 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •