Sayfa 648/1000 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu şartlarda PPF dışında birşey alınmaz bir süreliğine bence.
    Kumar seviyorsanız o başka tabi.
    Üstadım PPF veya benzeri olacak portföyde ama diğerlerinede yer vermek gerekir heleki böyle zamanda portföy sizin portföy gibi sıfırdan başlayan daha güzel şekillendirebilir

2. Foncu adam biraz 'ağır kanlı" olacak, günlük olaylara göre hareket etmek bize göre değil. Trump mesaj attı, hadi satayım desen senin fon satılana kadar hava kaç kere değişiyor. Ayda bir, bilemedin 15 günde bir durum değerlendirmesi yapıp, duruma göre fon değiştirsek yeterli bence.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saygılar...

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım PPF veya benzeri olacak portföyde ama diğerlerinede yer vermek gerekir heleki böyle zamanda portföy sizin portföy gibi sıfırdan başlayan daha güzel şekillendirebilir
    Siz olsanız ne yapardınız, şöyle ortaya karışık, her türden birşey mi dersiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Siz olsanız ne yapardınız, şöyle ortaya karışık, her türden birşey mi dersiniz.
    Benim fon portföyünün son halini paylaşmıştım 624. Sayfada ben görüntüleyemiyorum o sayfayı nedense FIL gitti tamamen portföyden GMA %6'ya çıktı ilave olacak, OBP sıfıra inecek yarın bakalım birşey daha ekleyeceğim ama belki cuma günü henüz karar vermedim

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Benim fon portföyünün son halini paylaşmıştım 624. Sayfada ben görüntüleyemiyorum o sayfayı nedense FIL gitti tamamen portföyden GMA %6'ya çıktı ilave olacak, OBP sıfıra inecek yarın bakalım birşey daha ekleyeceğim ama belki cuma günü henüz karar vermedim
    GL1 vardı satmıştınız galiba iyi olmuş getiri baya düşmüş gözüküyordu son zamanda.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    GL1 vardı satmıştınız galiba iyi olmuş getiri baya düşmüş gözüküyordu son zamanda.
    Evet güzel bir zamanlamayla satmıştım sansım yaver gitti diyelim Yakın zamanda yine bir hisse yoğun fon ekleyeceğim sanırım. TCD'de seçenekler arasında bu arada

7.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Foncu adam biraz 'ağır kanlı" olacak, günlük olaylara göre hareket etmek bize göre değil. Trump mesaj attı, hadi satayım desen senin fon satılana kadar hava kaç kere değişiyor. Ayda bir, bilemedin 15 günde bir durum değerlendirmesi yapıp, duruma göre fon değiştirsek yeterli bence.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Problem aslında tam olarak portföy dağılımı yapamamaktan kaynaklı, daha yeni şekillendirmeye çalışıyoruz haliyle getiri istenilen düzeyde olmayınca TCD bile satılabiliyor ki hala en fazla getiren fon denilebilir böyle bir ortamda

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet güzel bir zamanlamayla satmıştım sansım yaver gitti diyelim Yakın zamanda yine bir hisse yoğun fon ekleyeceğim sanırım. TCD'de seçenekler arasında bu arada
    Hisse yoğunlar için alım fırsatı belkide.

Sayfa 648/1000 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •