Sayfa 29/1200 İlkİlk ... 19272829303139791295291029 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Slm... Sacro ustad senin eskide kalan bir Kartondan grafik vardı. Fressky' ye atfen... Sanırım birkaç haftaya birşeyler olacak.... Neyse hatırlayanlar bilir, Doları yakalama ihtimali olur Belki de... Belki olmaz... Olur olmaz yalzmayalım...
    Biraz teknik bilgi artırmak lazım... Sacro kitap listesi eski forumda kaldı... Okunması çok elzem kitapları tekrar yazar mısın...
    Bir de Alaçatı da otel açılıyormus Tek tuk oda kalmış... Su an indirimli ama ileride çok kıymetli olacak diyorlar. Erken rezervasyon yaptırdım biraz oda kiraladık...

Hisseci16 ile sörf yapma niyetimiz var, kısmet bakalım...
    Son düzenleme : egelim; 24-02-2017 saat: 20:56.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

2. Arkadaşlar spk elimizi kolumuzu bağladı,

3. Yorumlama yapsan bir dert,
    graf koysan bir dert ,
    yani işin özü tat tuz kalmadı.

4.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Slm... Sacro ustad senin eskide kalan bir Kartondan grafik vardı. Fressky' ye atfen... Sanırım birkaç haftaya birşeyler olacak.... Neyse hatırlayanlar bilir, Doları yakalama ihtimali olur Belki de... Belki olmaz... Olur olmaz yalzmayalım...
    Biraz teknik bilgi artırmak lazım... Sacro kitap listesi eski forumda kaldı... Okunması çok elzem kitapları tekrar yazar mısın...
    Bir de Alaçatı da otel açılıyormus Tek tuk oda kalmış... Su an indirimli ama ileride çok kıymetli olacak diyorlar. Erken rezervasyon yaptırdım biraz oda kiraladık...

Bravo egeli
    Spk ne yaparsa yapsın... Yazmak isteyen bi şekilde formül buluyor...
    Bi oda da ben kiralayayım bari..

5. Alaçatıdaki otelin klimasımı(kombisimi) iyi calışıyor yoksa telefonlarımı hangisi aceba

send by selectra

6. Merit turizm firması ile alaçatıya gidilirmi. Bir bakarmisiniz. Güzel firmaya benziyor.

send by selectra

7.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Slm... Sacro ustad senin eskide kalan bir Kartondan grafik vardı. Fressky' ye atfen... Sanırım birkaç haftaya birşeyler olacak.... Neyse hatırlayanlar bilir, Doları yakalama ihtimali olur Belki de... Belki olmaz... Olur olmaz yalzmayalım...

Bu fiyatlardan kiralanırmıki sayı egelim.ben biraz 64 ten 1 kişilik rezervasyon yaptırmıstım tektu otelinden.......

8. Oda fiyatlar ı 2009 fiyatıyla hesaplanıyormuş... İstanbul'da bir arsası var, geçenlerde tokı yanındaki yada yakınındaki arsayı metrekare 15binden vermiş... 540 liradan otel inşaatının başlamaması ve bazı sorunlar nedeniyle 0,50'lere jadar düşmüş oda fiyatları...
    Otel alaçatı şimdiden Ets rezervasyon alıyor. Yani otel açıldı haberiyle ve yeniden değerleme olursa psikolojik eşik aşılabilir. Daha önce 90'dan dönmüş, eğer 1 Mart'a kadar 90 civari olursa oda fiyatı, haber vs ile fiyatlar yeniden yükselişe geçebilir...
    Mesela İpek ve Koza işleten dükkanlar 80 kuruşlardan Sacro'nun tespitiyle V dönüşü yapıp 2,5lara kadar çıkmışlardı, neden formasyon icabı...
    Endeks düzeltirken bizi belki bu tür yapılar ekstra getirebilir... Beklentileri yavaş yabas gerçekleşse kritik eskilerde destek olur ki, yolu açılır. Olumlu gidiş sürerse Alaçatı tatili iyi gelebilir... Olumsuz birşey okursa artık çok aşağı düşmez sörf tahtası sağlam gibi...

Sent from my LG-D802 using Android mobile app
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Sayfa 29/1200 İlkİlk ... 19272829303139791295291029 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •