Sayfa 693/1000 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Yanlış bilmiyorsam stopajdan muaf olabilmek için adında (haliyle fon kuruluş tüzüğünde) hisse yoğun bulunması gerekli. TCD değişken bir fon ve hisse miktarını isteseler % 15-20 hatta "0" bile yapabilirler. Ancak diğerleri öyle değil.

Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Yanlış bilmiyorsam stopajdan muaf olabilmek için adında (haliyle fon kuruluş tüzüğünde) hisse yoğun bulunması gerekli. TCD değişken bir fon ve hisse miktarını isteseler % 15-20 hatta "0" bile yapabilirler. Ancak diğerleri öyle değil.
    Helal maydanozcu

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    arkadaşlar, kim ne derse desin, ben kazanırken başka dostlar da kazansın diye düşünüyorum ve bu noktada az önce actus portföy hisse fon birimiyle bir görüşme gerçekleştirdim. bu kapsamda fon sayfasında da belirtildiği üzere düşüşlere dönük te ters pozisyon vs. gibi bir şeyler söyleyerek portföyün korunmaya çalışılıp aktif şekilde takip edilip yönetildiğini söyledi. fonun tüzüğünde en az yüzde 80 hisse taşıyan hisse fon olarak gösterildiğinden dolayı da stopaj falan olmadığını belirtti ki sanırım vepster arkadaşımızdan stopaj kesilmiş. bu durumda sanki bir yanlışlık oluyor gibi. çünkü görüştüğüm görevli kesinlikle stopaj muhafiyeti olduğunu belirtti hisse fon olduğundan dolayı. paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, izlenimlerimi aktardım sadece. herkese iyi hafta sonları.
    Bak boyle yaziyorsun sonra zarar ettik diye sana kizdiklari zaman ben demedim webster dedi diyorsin hayraniiiiiiiio

4. tacirler de öyle bir problem var bir keresinde gece 23 civarında geçmişti para hesabıma.

5. Bir hafta daha geçti fonlarda Bu hafta bol kırmızı bol eksili bir hafta oldu sanki.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bir hafta daha geçti fonlarda Bu hafta bol kırmızı bol eksili bir hafta oldu sanki.
    Altın fon alanlar hariç.

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Altın fon alanlar hariç.
    Onlarda haftaya kırmızı olur. Hatta ons fena gözüküyor şu an. Altın fonuda var bende gerçi

Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Altın fon alanlar hariç.
    YFV ve AIS ‘yi de unutmayalım !

Sayfa 693/1000 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •