Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
Yaradılanı yaradandan ötürü seven bir anlayıştayız biz. Avrupa ve amerika kıtası devletlerini yönetenlerinde ve de vatandaşlarında bizim insanlığımızın, paylaşma anlayışımızın %1'i olsa yeter de artar bile(biizim gelirimizle söylekilerimn gelirlerini kıyaslayın görürsünüz zaten)Yapmazlar çyle şey biliyorum elbette.

Kınadığım şeyi ben yapıyorum bugünkahvede okey masasında başkana akıl veren, futbol külübü yöneten, teknik direktörlere taktik verenler gibi oldum. boş konuştum vesselam
Nerde bir Suriyeli görsem maddi olarak birşey verirdim. Merhameti bilirim. Dinimi de elhamdülillah. Bunlarin gerçekten temizi ve inançlısida var mikrop soysuzuda hırsızı da. Abi bunlar çalıştıkları yerde bir sorun oldumu hepsi birden canavarca saldırıyor. Ha unuttuğum bir şey daha bunlsr asgari tavuk eti yemek zorunda. Ha son bir şey bunlarin fuhuş yapanida var çingeneler bunları yolda satiyor. Yarın nesep olayı da çıkar. Bunların sınırı çözülmelidir. Yolgeçen hani olmamalıdır. İstihbarat raporu alınıp tek tek öyle kabul edilmeli.