Sayfa 758/1000 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Dolara girmemek icin parayi vakifa atip eft limitimi dusurdum.
    Boylece parayi baska bankaya yollayip dolar alamayacagim...zekaya bak la

2.  Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Bu fon olayı yalan bence 10 k hisse fondan100 k hissedeki kadar zarar etmişim neredeyse
    Yalan olan fon olayı değil, uygun yer ve zamanda uygun fonlarda olmamak ya da uygun portföy oluşturmamak. Altın fonların Ekim ayı getirisi % 6 lar seviyesinde. Fon yöneticileri ile ilgili tartışmalar ise abesle iştigal. 6 ayda % 70 mertebesinde getiri sağlamış bir fon % 5 geri geldi diye tukaka olmaz. Daha önce de 1-2 kez yazıldı, asıl performans takibi bu türden volatil piyasalarda yapılır.

3.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku

Yalan olan fon olayı değil, uygun yer ve zamanda uygun fonlarda olmamak ya da uygun portföy oluşturmamak. Altın fonların Ekim ayı getirisi % 6 lar seviyesinde. Fon yöneticileri ile ilgili tartışmalar ise abesle iştigal. 6 ayda % 70 mertebesinde getiri sağlamış bir fon % 5 geri geldi diye tukaka olmaz. Daha önce de 1-2 kez yazıldı, asıl performans takibi bu türden volatil piyasalarda yapılır.
    Tabikide
    Hemen mevduatı boz
    PPF leri boz
    Öyle çamurda yatan manda gibi ne yatacak para..
    Para dediğin gibi volatil piyasada kazanılır..

Borsa düştü hemen hopp borsa fonu
    Faizle yükseldi hopp hemen borçlanma araçları fonu..
    Altın düştü hemen altın fonu..

Gelsin paralar sonra..

Nacizane uyarımı yaptım 1 hafta önce..
    Geçtik bu yollardan zamanında..
    Özellikle mevduatçı (sağlamcı) arkadaşlar için yazdım..

4. Dedik ağzınız yanar kaçın bir süre diye serin sulara...

5. Hepsi boş is staratejiyi yakalanaya mevduatta.. aslinda bankalar mb vs ne dersen de akliyla hareket edene hep firsatlar sundu . .madde madde yazayim .
    1-dolara yuzde 4 tahvil cikardi 1 yillik ..millet ooo burganda 5 var kimi kandiriyior dediler .simdi dolar faizi ikilerde.
    2.kasim sonu %5 stopaj vardi faizler 25 ti.6 aylik baglayan goturdu mali .2019 ocagindan itibaren ppf furyasi basladi bankalar 20 verirken ppfler 23 veriyordu.ama kasim sonu 5 stopajli baglayanlarin umrunda olmadi.
    3-davul zurnayla haziran ayinda 0 stopajli 367 gun 25 li oranlar 1 ay surdu nerdeyse.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolara girmemek icin parayi vakifa atip eft limitimi dusurdum.
    Boylece parayi baska bankaya yollayip dolar alamayacagim...zekaya bak la
    Bugun ne yapacaz ustat ,tcd obp yi biraz daha bekleyip zararı kurtarıpmı cıkalım.

7. Fon olayi tabiki yalan degil .misal 2.000 tl parana hic bir banka yuzde 15 mevduat vermez ama 2000 tllik fon al yuzde 15 le degerlenir .yani biriktirme asamasinda yani belli bir miktarda her ay birikimler fonda degerlenebilir .bu tahvil fonu olur ppf olur fark etmez .ama lap diye 200 bini yahut 300 bini vsbs .. garanti getirili mevduattan degiskene, hisse yoguna atarsan parkinson olursun bozayimmi edeyimmi diye ...dun aksam bankalarin internet sitelerine girdim .hepsinde ilk param kartopum , cocugumun gelecegi gibi envayi turde isimler altinda urunler var yani ayda 150 lira biriktir diyor 150 liranada faiz al getirisi olsun kartopunu buyut ...koca banka iste yol gosteriyor sana .ama sol alttada baska reklam cikiyor ..bu sefer birikimlerinize yuzde 14 vadeli mevduat diyor.yani fonda biraz parani buyut .sonra gel vadeli mevduat yap .

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Bugun ne yapacaz ustat ,tcd obp yi biraz daha bekleyip zararı kurtarıpmı cıkalım.
    TCD'yi kurtardım ben.
    GPG girdi resmen.
    Onu bekleteceğim mecburen.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 758/1000 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •