Sayfa 539/997 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Boş bırakma buraları başkanım, bir tek bana bırakma şu tipsizleri sitmeyi!
    Olmuya yapamıyom yaş geçti
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Olmuya yapamıyom yaş geçti
    Gençsiniz daha yaş yetmiş iş bitmiş derler oysa ki

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Trump: Mike Pence bu gece ya da yarın Türkiye’ye gitmek üzere yola çıkacak. Başarılı olacağını düşünüyorum. Pence ve Erdoğan arasındaki görüşme başarılı olmazsa Türkiye'ye uygulanacak yaptırımlar yıkıcı olacak-VoA

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Trump: Dostumuz olmayan Suriye için NATO müttefikimizle mi çatışalım? PKK muhtemelen terör konusunda daha kötü, pek çok yönden IŞİD’den daha kötü bir terör tehdidi-VoA

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Adam Amerika hakkında bu kadar konuşmuyor ..

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Adam Amerika hakkında bu kadar konuşmuyor ..
    İlk defa sizi yorum yaparken gördüm artık trampet nasıl kafa yorduysa insanlarda

8. ABD Temsilciler Meclisi, Türkiye'nin Suriye'de başlattığı askeri harekatın sona ermesi için harekatla ilişkilendirdiği Türk yetkililere ve savunma sanayii ile ilişkilendirilen bankalara yönelik yaptırım tasarısını kabul etti.

FENERBAHÇE

Sayfa 539/997 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •