Bu son sizinle muhatap olup yazışmam...
Aşağıdaki siyaset başlığına gelince...
Ne şaşaası...Ne açılışı.
Duyan da Habur'dan PKKlıları geçirdik sanacak konvoyla.
Ben açmadım o başlığı. Yönetim benim adımı uygun görüp de açmış millet siyaseten tartışsın, o kadar bölümü kirletsin diye.
Bu başlıkta ise neredeyse kuruluşundan beri varım.
Buradaki siyaset ise, arada bir gel,ip de huzur bozmaya çalışan troller dışında., aynı kulüp içinde aynı düşüncedeki insanların dolar gelişiminde etkisi olacak siyasi olaylar hakkında söyleşmesi.
Kavga niza olmaz.
Ama son zamanlarda, özellikle de bendeniz yazmaya tövbelemişken (bozduk onu da o başka), Barış harekatının yarattığı havadan da yararlanarak faşizan ırkçı söylemlerle bu başlıkta yarattığınız baskı hoşunuza gitti kanımca.
Ama yok öyle...
Epey uğraştık, ter döktük bu başlığı belirli bir beğenirliğe kavuşturmak için.
Kaçıp gitmek yok.
Kaç sayfadır usd yorumu yok.
recep erdogan vs pence görüşmesi başlamış biraz önce.. piyasa oyuncuları masadaki kartlarını boşu boşuna kullanmak istemiyorlar..bekliyorlar.. ama eminim herkesin hatırlayacağı enteresan bir volatil gün olacak.. seansın bitmesine 2 saat var daha.. piyasa kokusunu alır saat 6 dan once rengini belli eder büyük ihtimal..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Dolarda ve borsada piyasa mı kaldı...Kitlediler tüm piyasaları...Ne konuşulacakki söylenecekki ?
Görüşme sonucu ne çıkar bimiyorum ama; hislerim beni yanıltmıyorsa dolar kuru düşüş gösterecek gibi bir his var içimde.
Görüşmenin Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Gelin sizinle bir konuda anlaşalım Sayın BORA YAŞAR...
Eğer iddia ettiğiniz gibi varsa bir faşizan/ırkçı paylaşımım
Getirin paylaşın burada
Çekip gideyim hem siz hem de ben rahat edeyim...
Eğer böyle bir paylaşımım yok ise
Siz yarım kalan istirahatinize devam etmeyin ancak ufak da olsa bir özür dileyin...
Ne dersiniz?
Adil mi?
Yer İmleri