Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. New York Times "Pek çok açıdan Türkiye için bir zafer çünkü istediklerini aldı ve Trump’ın ülkelerine yönelik ekonomik yaptırım tehditlerini bertaraf etti"

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Aynen teşekkür ederim benim burda yorum yapmamın bi karı aslında zaman kaybı ama insanlar faydalansın yüzde 10 bide stopajı var küllüm zarar gidip kendin senet alsan en baba kurumda binde 2 ee hisse yoğun fonlar varken seni kim alsın ben güç endeksine bakarım hisselerde fonlarda güçlü endeksin üstünde mi getirisi yani alıcılı mı satıcılı mı en ufak bişeyde kayıyorsa ya endeks sağlam kaysa çöktü gitti şuanki portföyü berbat fonun düzeldiğini güçlü durduğunu görmek lazım ilk zaman mayısta güzel portföy yapıp gelmişler buraya geçen ayda söyledik ya sonra elindeki çoğu hisse getiri sağlamış sağlıyacağı kadar ve şişmiş değişim gerek onun içinde 45 günden beri patinajda iyiki anlaşma oldu yoksa halleri duman verdiği güven sıfır şu durumda bana bıstın toparlaması için dua etmekten başka çare yok tcdd ciler için
    Hisse yoğun fonlardan hangilerini takip ediyorsunuz?

3. Böyle bir günde bir hisse alıp nasıl zarar edilir merak eden, yaşayarak öğrenmek isteyen varsa bana yazsın [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Hisse yoğun fonlardan hangisini takip ediyorsunuz?
    Bi öncekinde yazdım tcdd mac fph gl1 eid tau adp accc vs çoğunu takip edip inceliyorum kıyaslıyorum önceki beğendiğim tccd ydi 1 aydan beri özellikle son 15 günden beri accc bugün 106 endeks tepesine geldi

en iyi accc en kötü son haftanın en kötüsü bugün tek eksi getiren tcdd

5. Önlem olarak alınan depo şartı ve açığa satış yasağı kalkmazsa; Bankalarda bugün çok sert yükselişler olur.

6.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    New York Times "Pek çok açıdan Türkiye için bir zafer çünkü istediklerini aldı ve Trump’ın ülkelerine yönelik ekonomik yaptırım tehditlerini bertaraf etti"
    Aynı gazetede farklı bir görüşte aşağıdadır.
    https://www.nytimes.com/2019/10/17/w...ceasefire.html

Military officials said they were stunned that the agreement essentially allowed Turkey to annex a portion of Syria, displace tens of thousands of Kurdish residents and wipe away years of counterterrorism gains against the Islamic State.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Ben de şöyle cevap vereyim, hiçbirşey sonsuza dek düşmez. USD için yarın 5.70 olur hedefini vermen de gerçekçi değil sevgili webster
     Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Kaybedeceksin istediğini yazabilirsin. 5.70 olmayacak unut.
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Black hocam amacim kazanmak yada kaybetmek olamaz dolar alma niyetinde degilimki 5.70 i bekleyeyim
    Iddiami arttiriyorum
    Tabiki acilislara bakmak lazim ama 5.50 ye kadar da gidebilir
    Gitmesi lazim
    Yaklasiyor beklenen 😃😃😃

8.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Ayrıca USD de tobo oluştu dikkatinize sunayım
    TOBO oluşuyor yazılmıştı aklım ondan karıştı jmk99 üstat

Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız