Sayfa 823/1000 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yaklasiyor beklenen ������
    Eski borsacılar bilir şuan dolar için uygulanabilir bu söz "İstanbul" taksimden sel suyu geliyor sen gümüşsuyunda bekliyorsun bi vurdu mu dolmabahçeden aynen denize tüm düşen piyasalar için geçerlidir bu düşen bıçak tutulmaz hesabı

2.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Böyle bir günde bir hisse alıp nasıl zarar edilir merak eden, yaşayarak öğrenmek isteyen varsa bana yazsın [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Geçmiş olsun sizde mi tcdd zede oldunuz bugün eksi yapan tek hisse fon olarak

3. Akşam uyuyup kalmışım baya hareketlenmiş burası Bugün beşinci kademe alımı yapacaktım hisse yoğun fonda alım yüksek fiyattan olacak büyük bir ihtimalle kararsız kaldım haftaya Pazartesi ve Salıyı mı beklesem

4. Viop'ta bıst 30 endeks kontratı güne yüzde 2,46 artışla 117.950 puandan başladı

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Viop'ta bıst 30 endeks kontratı güne yüzde 2,46 artışla 117.950 puandan başladı
    3.2 artı bıst, dolar 75

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Akşam uyuyup kalmışım baya hareketlenmiş burası Bugün beşinci kademe alımı yapacaktım hisse yoğun fonda alım yüksek fiyattan olacak büyük bir ihtimalle kararsız kaldım haftaya Pazartesi ve Salıyı mı beklesem
    Benim kafamda da aynı soru var. Bugünkü gaplı açılıştan sonra pazartesi bir düzeltme yapar mı? Bu durumda bugün alış girersek sıkıntı yaşar mıyız?

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Akşam uyuyup kalmışım baya hareketlenmiş burası Bugün beşinci kademe alımı yapacaktım hisse yoğun fonda alım yüksek fiyattan olacak büyük bir ihtimalle kararsız kaldım haftaya Pazartesi ve Salıyı mı beklesem
    Bugün sert çıkıştan sonra Ptesi olmasa salı bi düzeltme beklenirdi normalde

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    15 Ekimde 250 k aldığım BIST 30 fonun değeri 250.400 TL olmuş.
    Ne kar ne zarar diyebiliriz.
    Bugün de bu fonda tuttum sonuçları göreceğiz bakalım.
    Gelişmeleri zaman buldukça paylaşırım.

Ben ettim siz etmeyin ...

250 k bu sabah itibarıyla 252.607 olmuş yaklaşık %1 getirmiş alış tarihinden itibaren.

Bugünkü gidişata göre belki öğleden önce satış verebilirim.

Sayfa 823/1000 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •