Güncelleme yapalım Son dağılımlara göre TCD hisseleri %3.44, ACC hisseleri %3.73, GL1 hisseleri %3.86 artıda şu an GMA hisseleri %3.15, FID hisseleri %3.19 artıda
Değişmezse fonlar sabahki tahminim doğrultusunda ortalama yüzde 4 yapar borsa 98 lerde kalırsa işte o zaman bundan fazla yapan düşüşte düşmeyen sürekli gider 2 ileri 1 geri mehter modeli olmalı buna uymuyorsa ya da tersini yapıyorsa salla gitsin
Sayin yuji getirileri hemen hemen ppf kadar
Birde bana 2 gun kaybettirir
Valorsuz ama bozsam p.tesi oglenden sontra gelir...herhangi birseye giremem. Sali giris yaparim. Carsamba almis olurum...kesinlikle hata
Bunlar TEFAS'taki fonlar çalıştığınız bankanın kısa vadeli borçalanma araçları fonuda valörsüzdür.
Değişmezse fonlar sabahki tahminim doğrultusunda ortalama yüzde 4 yapar borsa 98 lerde kalırsa işte o zaman bundan fazla yapan düşüşte düşmeyen sürekli gider 2 ileri 1 geri mehter modeli olmalı buna uymuyorsa ya da tersini yapıyorsa salla gitsin
Bugun yapilacak tek mantikli sey
Hisse almaktir
Ne alsan kazandirir
Fon icin p.tesiyi beklemek mantikli...
Duzeltme yapmadan 100k yi devirecegini dusunuyorum cunku bu gap degil
Zaten altini doldurarak cikmisti
Üstadım bunlar hisselerin getirileri gözden kaçan nokta bu fonlarda %100 hisse yok. %80 ile %100 arasında. %90 hisse olsa portföyde %4 artıda fona %3.6 gibi yansıması olur.
Bugun yapilacak tek mantikli sey
Hisse almaktir
Ne alsan kazandirir
Fon icin p.tesiyi beklemek mantikli...
Duzeltme yapmadan 100k yi devirecegini dusunuyorum cunku bu gap degil
Zaten altini doldurarak cikmisti
Yalnız fonu pazartesi alırsak .. h.sonu riski geçtiğinden pazartesi daha bir yüksek fiyattan alınabilir gibi geliyor bana.
Yer İmleri