Gösterge faiz % 8.75 aþaðýda. HTT'den olaðanüstü bir performans bekliyorum. Tam zamanýnda yazmýþýz yahu, bu kadar da þans olmaz ki.Dediðim gibi MB bu havayý kaçýrmayýp 200 BP indirime gidecek bana kalýrsa. Bu da gösterge faizin 12.80 lere kadar bir hareket yapabileceðini söyler bana.
EID portföyüm bugünkü hareketle birlikte -muhtemelen- artýya geçecek. Altýn fonlar duruyor; ons altýn gerilememekte ýsrarcý. Endeks beklentimiz doðrultusunda 98.500 civarýnda bir süre dengelenme süreci yaþayacak anlaþýlan, tabiki sarý kafa manyak bir tweet atmazsa. Banka yoðun fonlar bugün malý götürdü diðer hisse yoðun fonlarýn performanslarýna Pazartesi bakarýz üstadlar.
Benden bu kadar.![]()
Evet hocam ben de bakamadým kapamis Kartal hoca
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýr üstadým.Onun yerine çok düþmüþ olan HTT aldým.
Hatta þöyle bir çalýþma yapmýþtým. Eylül ayý performansý hisse fonlar kadar güzel. Gösterge faizin 16.20 seviyelerinden 13.88'e gerilemesinde % 8 lik bir getiri saðlamýþ. Ben aldýðým gün gösterge faiz 16.31 görmüþtü, þayet beklentilerime uygun hareket ederse (12.80 ler) muhtemelen ayný oranda kâr yazar. O da yeter bana.![]()
Webster usta ne diyor?
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer Ýmleri