Elinde hisse olan herkes dünyanın neresinde olursa olsun genel kurula davetlidir.Uzak yakın ayrım yapılmaz.
Yanlış anlaşıldım galiba. Hani gerçek miydi, değil miydi, genel kurul varmı sorularına, SPK tarafından gönderilen Genel kurulun olduğu, isterseniz de katılabilirsiniz şeklinde hazırlanmış mail geldi. Bu herkese gelmiş olmalı. Zaten santa fe arkadaşın dediği gibi elinde tek lot dahi olsa genel kurula katılabilirsin. Saygılar.
Son düzenleme : garibanca; 18-10-2019 saat: 21:56.
Selamlar arkadaşlar..Ben yaklaşık 19 gündür buradan uzağım karayolları yol çalışmaları sebebiyle telekomun kablolarını koparmış dolaysıyla internet hizmeti alamıyorum bu yüzdende güzel paylaşımlarınızı okuyamadım..Dünyada olan biteni televizyondan takip ediyorum..şimdi girdim ilk olarak buraya baktım sanırım güzel gelişmeler var şimdi durum nedir ne yapabiliriz gelişmeler neyi gösteriyor rica etsem aydınlatabilirmisiniz..Sağolasınız..Sonumuz aydınlık ve hayır olur inşha Allah..Selamlar cümlenize..
![]()
patron bizi çağırıyor şirketin size ihtiyacı var ay sonu maltepede hepinizi bekliyorum diyor..
Yer İmleri