Elinde hisse olan herkes dünyanýn neresinde olursa olsun genel kurula davetlidir.Uzak yakýn ayrým yapýlmaz.
Yanlýþ anlaþýldým galiba. Hani gerçek miydi, deðil miydi, genel kurul varmý sorularýna, SPK tarafýndan gönderilen Genel kurulun olduðu, isterseniz de katýlabilirsiniz þeklinde hazýrlanmýþ mail geldi. Bu herkese gelmiþ olmalý. Zaten santa fe arkadaþýn dediði gibi elinde tek lot dahi olsa genel kurula katýlabilirsin. Saygýlar.
Son düzenleme : garibanca; 18-10-2019 saat: 21:56.
Selamlar arkadaþlar..Ben yaklaþýk 19 gündür buradan uzaðým karayollarý yol çalýþmalarý sebebiyle telekomun kablolarýný koparmýþ dolaysýyla internet hizmeti alamýyorum bu yüzdende güzel paylaþýmlarýnýzý okuyamadým..Dünyada olan biteni televizyondan takip ediyorum..þimdi girdim ilk olarak buraya baktým sanýrým güzel geliþmeler var þimdi durum nedir ne yapabiliriz geliþmeler neyi gösteriyor rica etsem aydýnlatabilirmisiniz..Saðolasýnýz..Sonumuz aydýnlýk ve hayýr olur inþha Allah..Selamlar cümlenize..
![]()
patron bizi çaðýrýyor þirketin size ihtiyacý var ay sonu maltepede hepinizi bekliyorum diyor..
Yer Ýmleri