Dediðiniz gibi aracý kurum baðlantýsý olmasý sakat bi durum oluþturabilir ben fon daðýlýmýndaki hisse oranlarýna bakýnca bi kýsým hissede ayak olduklarýný görüyorum fonlarýn bu artý gibi gözüksede sonra eksi olabilir gl1 orta halli biraz çaba olursa daha iyi olabilir accc ise býst göçsede çok çabuk toparlayan yatýlacak bir havasý var tcdd nin aksine tcdd yi sürekli izlemek gerek
Elimde % 20 portföyle kendi al satlarýmla bile günlük %2-3 getiri saðladýðým günler çoktur.Totalde yine % 20- 22 arasý hisse pozisyonu sabit olur gün sonu.Bunu ben yapabiliyorsam ciddi yönetilen bir fon neler yapmaz ki..Ama yapmýyorlar, nasýlsa komisyonu garanti..
ayný kanaatteyiz hisse alýp alýp yatýyolar aldýklarý çoðalttýklarý hisselerde tepede olan hisseler ve çoðu sýð ya bu haftaki gibi endeks terse dönerse ne pair trade var ne bilmem ne trade aþýrý fon giriþi aþýrý rehavet getirmiþ þuan günlük yüzde 2 komisyon kesip izliyolar havasý var sadece yapmýþlar bi portföy saldým çayýra mevlam kayýra halbuki endeks düþsede çýksada kontratla kazanmak mümkün short long vb mesela 2 günden beri yüzde 10 düþtü alarko fonun aðzýna sýçtý dün bence hala öylece duruyolardýr sözleþmeleri var gibi hiçbir þekilde aksiyon yok öylece bakýyolarrr
Pair trade mesela, 1 poz açtýn terste kaldýn, 2 poz tersine iþlem açar kaybý durdurup, üstüne kar yazarsýn. Ama malak gibi bekliyorlar galiba.
Aslýnda en güzeli kendi portföyünü kendin yönetmek..Yorucu ve zor iþ ama böyle zamanlarda bence çok daha karlý.
Dibine kadar girselerde, çýksalarda, çökselerde komisyonu alýp yatýyorlar aþaðý..Hiçbir zorlayýcý faktör yok maalesef..
Yer Ýmleri