glryh alan varsa satabilir ben sattım safkr. ve ersu dikkatimi cekti orta vadede bu fiyatları cok ararız gibi görünüyor ytd
glryh alan varsa satabilir ben sattım safkr. ve ersu dikkatimi cekti orta vadede bu fiyatları cok ararız gibi görünüyor ytd
mekan garip kalmış ersu nihayet canlandı yolu var 2.00 lara kadar ytd
sanko 2.70 den beri takibimde yolu coookk uzun ma ne zaman başlar bir fikrim yok
50 altinda kapanış iyi olmaz ama benim fikrim 55 direnc geçtikten sonra 70-80 aralığında bir yere oturur .beğendiğin hisselerden yön👍👍👍👍
Geleceğin Tukaş 'i . Meyve suyu ve konsantresi üretiminde dünyanın sayılı üreticilerinden. Bu fiyatlarda olması çok ilginç. Fakat 1.53 geçince en az iki kat olması muhtemel . Yüksek kar gelmesi çok çok yüksek. Sirketin atacağı iyi adımlar. Mükemmel fiyatları yakalacaktir ....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanko içinde çimento fabrikasından , tekstil , enerji, gida ve yatırım şirketlerini barındıran uyuyan dev . Ancak 5 li fiyatları geçmeden yatırım ci ve bankaların öneri listesine girmez . Suriyede gerekli anlaşmalar yapılırsa. Suriyeye yakınlığı ile bu sirketin geleceği yer çiftli rakamlar . Bu da çok yakın zamanda olacağına inanıyorum.....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri