Sayfa 181/501 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Yine yazıyorum,siz zarar etmeyin.Bu hissede Galip bey, Başkan hanım efendi ve ben kalayım.Zarar edende ben olayım.3 mü zaten 3 den geldik buraya, kısa zaman için burada değilim . Holding olacak daha, sampi yurdun her yanında açılacak,5-10 bin başlık çiftlikler açılacak, ortak gelecek. Benim hayalim . Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Yine yazıyorum,siz zarar etmeyin.Bu hissede Galip bey, Başkan hanım efendi ve ben kalayım.Zarar edende ben olayım.3 mü zaten 3 den geldik buraya, kısa zaman için burada değilim . Holding olacak daha, sampi yurdun her yanında açılacak,5-10 bin başlık çiftlikler açılacak, ortak gelecek. Benim hayalim . Ytd
    diyorum resme büyük bakın uzun vadeli düşünün korkmayın sert düssede alım fırsatı değerlendirin...sadece sabredin ....aşağıya basabilir zpeeek efendi ...benim adıma fark etmez düşdükce alacam zaten ...buradan takip ediyorsan zpeeek efendi 2018 yılına kadar mal yok benden sana .....boşuna küfür etme ....ben samsunluyum ....anladın sen onu.... bak istersen daha açık yazayım....MAL YOK SANA KARDEŞİM.....2018 DEN ÖNCE

3. SAYIN JOHN GALT SİZ DEVAM PAYLAŞIMLARA ALAN LAR VERENLER SAĞ CEP SOL CEP (ANLADIN SEN ONU)

4. HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bi agiz tadi ile gitmedi daha, bak fonet vkfn alct..gidince adam gibi gidiyor...bu adami dilendiriyor...is yat. patron alsa biraz bari...

6.  Alıntı Originally Posted by AYHANBORSA81 Yazıyı Oku
    JOHN GAVT üstad bu bir tepki hareketi mi gunlerdir dusuyordu cunku, yoksa yeni baslayan bir hareketmi yorumunuz nedir ? Hisse Mepet le birleşebilir mi sizce ?
    Sayın ayhanborsa31 mepetle birlesme cok iyi tespit tebrikler

7.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    Sayın ayhanborsa31 mepetle birlesme cok iyi tespit tebrikler
    Tesekkurler MARV ustad JOHN GAVT ustadimiz pek yanilmaz ama vangd bence ici boş surekli zararda olan bir sirket ...

8. Yapmayın arkadaşlar,mepet le birleşme mi?şaka yapmayın.vangd Gıda Holding olma yolunda hikayesi başka ,mepetin daha başka hikayesi var.ikisi ayrı kulvarlarda hedefleri büyük şirketler.

Sayfa 181/501 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •