Sayfa 863/1000 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İngiltere parlementosu Brexit anlaşmasını onaylama sürecini erteledi
    YPG'nin tam olarak çekilip çekilmeyeceği belirsizleşti.

Haftaya kara bulutlar geri dönebilir dikkat.
    Sizde kriz kahini olacaksınız yakında

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İngiltere parlementosu Brexit anlaşmasını onaylama sürecini erteledi
    YPG'nin tam olarak çekilip çekilmeyeceği belirsizleşti.

Haftaya kara bulutlar geri dönebilir dikkat.
    120 saat olayı soru işareti belirsizlik yaratabilir yükselişi sınırlayıcı satış getirici nasılsa büyük el önceden alır beklentiyi

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Face belli bir noktadan sonra sıkıyor Burası güzel bence bir fon getiri anlamında pozitif ayrışıyorsa portföy büyüklüğünün artmasının önüne geçilmesi zor. Nasıl ki borsa çok yükselmişse herkesin borsaya hücum etmesi kaçınılmazsa fonda da böyle. Biz yüksekten alıp düşükten satma huyumuzdan vazgeçmeliyiz. Düşükken toplayıp yükselince satsak çok güzel olacak herşey
    başarılı her şey gibi fonda artar normal ama burada yazlınca roketledi normal bi durum olmadı hayrani beye katılıyorum burayı izleyenler açısından düşükten toplayacan iyi bi havada verecen gidecek yapabilen için iyi

borsa analiz yeteğine tecrübeye bağlı parçaları bir araya getirmeye ama tecrübede kolay oluşmuyor dünya türkiye siyaset ekonomi haberlerini borsaya şirketlere etkisini tahmin eden kazanır şurda 1 1.5 ay içinde güzel prim yapan şirketler oldu onun için beni fonlar kesmiyor yoksa bilmeyen için mantıklı hele birde fon yönetimi saçmalayıp yanlış yapıyorsa buyrun cenaze namazına

borsada fırsatlarda kayıplarda bitmez onun için likit günlük fonda durucan ekmek varsa alacan yükseliş trendi varsa bu 1 günde olabilir 1 yılda onun için uzun vadecilik vb saçma mal gibi beklemenin alemi yok kamil beyin dediği gibi uzun vade diye yanlış trene bindiyseniz ters yöne koşmanın mantığı yok borsada doğru yerde doğru zamanda olmak zamanlamayı ayarlıyabilmek önemli

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bugün GL1 performansını yılbaşından itibaren gün gün karşılaştırdım endeks düşerken düşmüş yükselirken yükselmiş Tek numarası aradaki fark söz gelimi düşerken endeks kadar düşmemiş, yükselirken endeksten biraz fazla yükselmiş. %16 gibi fark oluşmuş böylelikle ACC biraz fazla ayrışmış son dönemde de gördüğümüz üzere ama onunda numarası bu sene başlamış sanırım
    Bende hep kıyas yaparım kıyas yapmak iyidir fark ortaya çıkar accc zaten 3 sırada bu sene son çıkışta düşmeyi bırak artıda düşüşlerde az düşüp direnip hemen topladı iyi başarı tccd ise bu süreçte en kötü accc tccdye nerdeyse 2 haftada yüzde 10 yakın fark attı tcdd dün bile eksi getirdi diğerleri ortalamanın altında ve üstünde sırayla gl1 de biste göre getirisi idare eder yüzde 16 1 yıllık faiz

5. mesela her fon işin geçerli bu tccdnin portföyünde 2-3 misli prim yapmış hisseler çok ve bu hafta biri özellikle ciddi kaymaya başladı bunu biz görüyoruz bunlar görmüyor mu şimdi bunu satmadılarsa ki gördüğüm böyle vatandaşı önemsemiyolar demektir tek yaptıkları al bekle kes ücretini yönetim olarak herhalde

6.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    mesela her fon işin geçerli bu tccdnin portföyünde 2-3 misli prim yapmış hisseler çok ve bu hafta biri özellikle ciddi kaymaya başladı bunu biz görüyoruz bunlar görmüyor mu şimdi bunu satmadılarsa ki gördüğüm böyle vatandaşı önemsemiyolar demektir tek yaptıkları al bekle kes ücretini yönetim olarak herhalde
    O hisseler o kadar malın varsa en az 2 tabana vereceksin minimum .

Kademede 500 lot hisse olan hisseden 50-100 bin lot alınır mu hiç

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Gördüğüm kadarıyla fonlara aniden ve fazla miktarda para girişi olması son dönemde sıkça eleştiriliyor.

Basketbol üzerinden bir örnekle düşüncelerimi aktarmaya çalışayım. Son zamanlarda kısalar oyunda çok etkili olsa da genelde basketbol standartın üzerinde insanların yaptığı bir spor. Kısaca uzunların sporu diyebiliriz. Bazen koçlar karşı takımın, antrenörün kafasını karıştırmak, oyunu hızlandırmak için beş kısayla da oynayabilir ve kısa süreli olmak kaydıyla faydasını da görürler, ama bu durum basketbolun normalden uzun insanlarla oynandığı gerçeğini değiştirmez.

Piyasalarda böyle değil mi, basketbolda esas boy uzunluğuysa, fonlarda, mevduatta, hissede de önemli olan paranın miktarının büyüklüğü değil mi?

Örneğin miktar yüksek olunca mevduat oranı yükseliyor.

Dolayısıyla fonlara fazla para girişi olması kısa süreli bir türbülans oluştursada, orta vadede fonun etkinliğini, gücünü artıracağı için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Durum böyle olmasa neden nitelikli yatırımcılar için özel fonlar kurulsun ki?

Fona para girişi artarsa, personel sayısı, kalitesi, niteliği artmaz mı?

Özetle, parayla yatılıp kalkılan fon, mevduat ortamında (fonların iyi ve güvenilir şekilde yönetilmesi kaydıyla) kısa süreli dalgalanmaları saymazsak orta ve uzun vadede fazla paranın zararı değil yararı olur diye düşünüyorum.

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sizde kriz kahini olacaksınız yakında
    Gelişmeler hoşuma gitmedi açıkçası

Ben dikkat sirenini çaldım.
    Ne olur ne olmaz
    Sonra duymadık demesin kimse.

Sayfa 863/1000 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız