Yatýrým fonlarýnýn deðerlemesinde saat 14'ü deðil gün sonu kapanýþý dikkate alýyorlar. Cuma son iþlem kapanýþý %14.29.
Bugünde hala ayný seviyedeymiþ. Benim kaynaðým aþaðýda
https://www.bloomberght.com/tahvil/faiz
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
arkadaþlar, söz verdiðim gibi tcd görüþmemi gerçekleþtirdim. söylenen kýsaca þu: Suriye olaylarý, kimsenin tahmin edemeyeceði kadar istikrarsýzlýk yarattý ve dalgalanmalar da tusunami gibi þiddetli oldu. hal böyle olunca da ister istemez bu tür sýkýntýlar oluyor. ancak bizler her zaman en az 6 ay ve bir yýl vadeli düþünülecekse bu fonu tavsiye ediyor, kýsa vadede kesinlikle tavsiye etmiyoruz. amacýmýz bu piyasada özellikle de yýllýk getirilerde açýk ara liderliðimizi devam ettirmek ve bunun için çalýþýyoruz. fona son zamanlarda aþýrý para giriþi olmasýnýn fon performansýný olumsuz etkilediðini düþündüðümüz an çekinmeden fonu yeni müþteri giriþine kapatýrýz. bundan hiç þüpheniz olmasýn. þu an ismini unuttuðum bir fonun giriþe kapalý olduðunu da belirtti. ortam sakinleþtikçe ayný kararlýlýk ve yönetim anlayýþýyla güzel getiriler saðlama noktasýnda hiç bir sýkýntýnýn olmadýðýný da ekledi.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri