Originally Posted by jmk99 Offf bu dunyada iki sey super. Biri yemek digerini anladiniz siz. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Dunya kadar malin olacagina bir kac pay fonun olsun daha iyi Anlamismiyim emmim
Originally Posted by Webster Oh 264 tl mis ppf ye bak Hergün artıyor değeri üstadım
Originally Posted by jmk99 Ppf mi kaldi ya. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Emmi bunlar eski nesil Bunlar riski sevmez Yasli yasli 😃
Originally Posted by admustafa Beslenmede alışkanlıkla alakalı üstadım. 41 yıllık alışkanlığı nasıl değiştireceğiz 6 ay sabrederseniz çözülüyor Siz bile inanamayacaksınız değişime. Neyse konu dışı meseleler bunlar kovulmayalım başlıktan.
Originally Posted by admustafa Hergün artıyor değeri üstadım Gram altin gibi 😃
Originally Posted by myfinans Hergün büyük bir merakla kontrol ediyorum.Kaç kuruş kazandım diye. Tutuyorsunuz yazacaktım asılıyorsunuz diye düzeltmiş klavye
Originally Posted by myfinans Herşey beslenmeyle alakalı. Ne zamanki beslenme tarzımı düzelttim, önce 20 kilo verdim. O zamandan bu yana da grip olmuyorum. Bağışıklık sistemiyle kilonun ilgisi yok . Arkadaşım kapılara sığmıyor kilolu heybetli . Hayatında hastaneye eşinin doğumunda gittiğini söylüyor sadece Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by myfinans 6 ay sabrederseniz çözülüyor Siz bile inanamayacaksınız değişime. Neyse konu dışı meseleler bunlar kovulmayalım başlıktan. News uyuyor sanirim yoksa simdiye coktan gelip cafeye demisti...
Forum Rules
Yer İmleri