Originally Posted by NewsTR Evet yapý kredi vardýr diye söyledim genelde herkesin var olmayan yoksa da ilginç Evet yapý kredi vardýr diye söyledim genelde herkesin var olmayan yoksa da ilginç Kýsa vadeli için en güzeli OSL valörde yok.
Originally Posted by emperador maaþ hesabý orada. enpara var ayrýca o da zaten boþ sadece k.kartýný kullanýyorum eskiden 32 gün atardým bakmazdým. ben anlamýyorum insanlarý bu þekilde zorla fon sever yaptýlar. SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi Enparadan bir cacik olmaz Aynen bende 23.5 turuncu icin takla atardik Simdi yuzune bakmiyoruz
Originally Posted by myfinans Kýsa vadeli için en güzeli OSL valörde yok. iyimiþ evet. herkese teþekkürler öneriler için. SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Önümüzdeki hafta 29-30 Ekim FED faiz kararý da var. Ons þimdiden faiz indirimini fiyatlýyor sanki.
Originally Posted by Webster Enparadan bir cacik olmaz Aynen bende 23.5 turuncu icin takla atardik Simdi yuzune bakmiyoruz enpara kredi kartýný 10 kere kullanana bile 12,75 veriyor
Originally Posted by aydinc enpara kredi kartýný 10 kere kullanana bile 12,75 veriyor Bu ay ikinci 100 tl mi alir tum enpara iliskimi sonlandiririm
Originally Posted by Webster Tum sorularina evet riskli dostum saat 1 e kadar satabiliriz sanki. ayni gun 2 den felan sonra hesaba geciyor kesin demi? hala tcd mi yoksa kisa vaddeli borclanma?
Originally Posted by shangil riskli dostum saat 1 e kadar satabiliriz sanki. ayni gun 2 den felan sonra hesaba geciyor kesin demi? hala tcd mi yoksa kisa vaddeli borclanma? Suan en risksizi dzt gorunuyor Tcd de alinabilir Onumuzdeki 10 gun getiri yapar Sonrasina bakacagiz...ytd
Forum Rules
Yer Ýmleri