Originally Posted by shangil riskli dostum saat 1 e kadar satabiliriz sanki. ayni gun 2 den felan sonra hesaba geciyor kesin demi? hala tcd mi yoksa kisa vaddeli borclanma? Tcd ayni gun gecmez Alirkende satarkende 1 gun sonra hesabina gecer
Originally Posted by myfinans Mesaj silmeleri olunca karýþtý bir ara Sayfayý kapatýp açýn düzeliyor. Önbelleði silmek gerekiyormuþ
OSL'ye geçeceðim tekrar Burgan Yatýrým'da hisse alýmýnda teminat olarak gösterilebiliyor 2 gün sonra da satýyorum elbet eðer senet alýmý yaparsam
Originally Posted by admustafa Önbelleði silmek gerekiyormuþ nar suyu ve peþinden gelen silmeler forumun kafasýný karýþtýrdý bende giremedim bir süre
Originally Posted by myfinans nar suyu ve peþinden gelen silmeler forumun kafasýný karýþtýrdý bende giremedim bir süre Evet birilerinin dur demesi gerekiyordu
Originally Posted by Webster Ustadim duzeltme bekliyorsunuz ve satis emri gireceksiniz Celiski yokmu Dusukten satmis olmazmisiniz Düzeltme pazartesi bekliyorum, yarýn emir verirsem etkilenmiyorum çeliþki neresinde var?
Originally Posted by NewsTR Düzeltme pazartesi bekliyorum, yarýn emir verirsem etkilenmiyorum çeliþki neresinde var? Ha duzeltmenin gununu belirtiniz tamam Ben yarin diye dusunmustum
Originally Posted by Webster Ha duzeltmenin gununu belirtiniz tamam Ben yarin diye dusunmustum Yarýn düzeltme olmaz neden derseniz bugün ppk sonrasý sarsýldý kaðýtlar sonra az topladý ama istenileni vermedi pek yarýn kalaný verir diyorum. Tahvil fonlarý için 13 kritik nokta yarýn izlemek lazým 11 verisini ona göre alýþ girilebilir.
Forum Rules
Yer Ýmleri