alibabadan alırsan, bir o kadar da vergi çıkar BABA olarak..![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
1 Haziran 2019 tarihinden itibaren alınan karar gereği alt limit olmaksızın satın aldığınız her ürün için vergi ödemek durumunda kalacaksınız. 5 liralık sipariş bile verseniz gümrük vergisi ödemek zorunda kalacaksınız.
malı indirimli alsanız bile, gümrük memurları gerçek değeri üzerinde BABA yapıyorlar..![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Okuman yazman yok mu ?
Diyorum ki seni muhattap almıyorum. Benim yazılarımı alıntılama, cevap yetiştirmeye çalışma. Hergün tekrarlayalım mı alzheimer mısın yoksa kafan mı almıyor? Hiçbir soruna cevap vermiyorum, çok meraklıysan ara bul her konuda gevşek gevşek konuşacağına...
Ytd
Yer İmleri