Enflasyon tahmini, tam da büyüklere masallara cinsinden MB Baþkanýnýn.
%70 olasýlýkla demiþ.
Bana göre Bakiye %30'un gerçekleþme olasýlýðý ise % 100.
Ýstatistik böyle bir bilim dalý iþte...![]()
Enflasyon tahmini, tam da büyüklere masallara cinsinden MB Baþkanýnýn.
%70 olasýlýkla demiþ.
Bana göre Bakiye %30'un gerçekleþme olasýlýðý ise % 100.
Ýstatistik böyle bir bilim dalý iþte...![]()
uysal: Geldiðimiz noktada, gevþeme yönündeki alanýn önemli bir bölümünü kullandýðýmýzý, bununla birlikte atýlabilecek ilave adýmlarýn zamanlamasý ve boyutunu veri akýþýna ve enflasyon görünümündeki geliþmelere göre þekillendireceðimizi vurgulamak isterim
*uysal: Enflasyonu en kýsa sürede kalýcý olarak tek haneye, ardýndan da yüzde 5 olan nihai hedefimize düþürmeye odaklanmýþ durumdayýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
benim uysal a bir önerim var, kalýcý olarak enflasyonu indirecek.Bütün ülke açlýk grevi ve ölüm orucu filan yaparsa pazarda talep 0lanacaðý için enflasyon diye bir þeyde kalmaz.Bir düþünsün devletimiz.
Uysal: Son dönemde mevduat büyümesinin TL aðýrlýklý olduðunu söyleyebilirim
Uysal: Ana politika olarak rezerv artýrma stratejimizde herhangi bir deðiþiklik yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Uysal: Kamu bankalarýnýn son dönemde döviz piyasasýnda aktif olduðu gözüküyor
*UYSAL: DEÐERLEME HESABI KONUSUNDA BÝR ÇALIÞMA OLMADIÐINI SÖYLEYEBÝLÝRÝM
Hazine ve Maliye Bakaný Albayrak: Tarihin en büyük 3 kur saldýrýsýna maruz kalmamýza raðmen emin adýmlarla hedefimize ulaþmaya devam ediyoruz
Yer Ýmleri