Yani belki hatırlasınız aylar önce bu konuda üç beş kişiyken ve PPF'den başka birşey bilmezken şöyle bir şey yazmıştım.
Şu dört fona dikkat GPG,OBP,TCD ve KRF diye
Bunlardan ikisi popüler oldu sonra
GPG iyice popüler oldu belki de on misli büyüdü.
Ama hafta sonu getirileri tuhafıma gitmeye başladı.
Mevduat üstü derken mevduat düştükçe oda düşecekse alınan riskle beklenen menfaat uyuşmamaya başladı.
Açıkçası o günkü olumlu düşüncelerimi devam ettirmeye çalışıyorum ama onların da biraz daha çaba gösterip şu hafta sonu sorununu çözmeleri gerekir bence.
Birde şu mevduat üstü konusunu açıklığa kavuştursalar iyi olur.Mevduat %12 oldu daha da düşme eğiliminde .
O dörtlüden TCD için birşey yazmaya gerek yok zaten çok tartışıldı burda.
Gpg de son bir haftada hisse oranı yükselmeye başladı ilerde daha da yükseltecek. O yüzden borsa çıkar Gpg çıkar borsa düşer Gpg düşer. Bundan sonra sürpriz beklemek.cok gerçekçi değil
Mevduat üstünü açıklığa kavuşturmuştuk mevduat ayda %1 getiriyorsa +%1.5 hedeflediğini söyledi Eral yani %2.5. Ama bunun kesin olacağının hiçbir garantisi yokPaylaştığınız fonlar içinde 1 yıllık getiri sıralamasında TCD birinci GPG ikinci OBP'de beşinci sırada
GPG'nin popüler olmasının en büyük sebeblerinden birisi twitter hesabı ve burada da popülerliği. Hafta sonu getirileri veya belirli dönem getirilerini kıstas almak gerekmediğini kendiniz de söylediniz diye biliyorum. Hafta sonu getirileri ile ilgileniyorsanız PPF'ler % 0.11 gibi getiriyor
Aylıkta da 1.1 gibi değerleri göreceğiz onlarda
Bu arada GPG savunucusu gibi oldum sanki şu an bir tane bile GPG yok portföyümde
![]()
Yer İmleri