Originally Posted by myfinans 1 kasım Cuma gecesi Fitch Türkiye notunu açıklayacak. Olumlu bir şey gelirse. 4 Kasım Pazartesi BİST hoplar. Firch bizi etkilemiyor.simdiye kadar 50 defa olumsuz yorumu oldu hic bir etkisi olmadi. Reis fitch i tanimiyor Bitti Nohta Ahaber+viski+caklit Uclusunu yapiyorum Kafam harika Gunahi varmi acaba???
Originally Posted by Webster Msci oyle demiyor ama... Yarin arti ins... La aydin yatay kalirsa seni affedecem hadi bakalim... MSCI islem haci dusuk olabiliyor, sığ olduğundan yanıltabilir. Birebir biste yansımıyor maalesef.
Originally Posted by Sulo MSCI islem haci dusuk olabiliyor, sığ olduğundan yanıltabilir. Birebir biste yansımıyor maalesef. Ula sulom Viski dedik Caklit dedik Enonemlisi ahaber dedik Keyfimizin baligina limon siktin simdi
Hadi dolar dususle acti Simdi bize gereken en ufak bir iyi soylem
Yarın işlem yapabilsek bari. Millet uygulamalara giremiyor.
Originally Posted by myfinans Yarın işlem yapabilsek bari. Millet uygulamalara giremiyor. Hangi banka ustadim hepsindemi sorun
Originally Posted by Webster Msci oyle demiyor ama... Yarin arti ins... La aydin yatay kalirsa seni affedecem hadi bakalim... böyle bir talebim yok
Originally Posted by Webster Hangi banka ustadim hepsindemi sorun Bazılarına ara sıra girilemiyormuş.
Forum Rules
Yer İmleri