Size katlyorum bu balkta geyik muhabbeti yapan insanlarn bunu kendine hak grmesi ne derece doru .
O kadar baka balk dururken hemde
iPhone cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Size katlyorum bu balkta geyik muhabbeti yapan insanlarn bunu kendine hak grmesi ne derece doru .
O kadar baka balk dururken hemde
iPhone cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Uzun sredir sadece okuyucu olduum forumda ye olarak devam etmek, buradaki bilgili ve bilgisini paylaan arkadalara teekkr etmek aklmda ki sorular sormak iin ye oldum. Lakin yaplan bo muhabbet yelerin zel mesaj yolu ile yapacaklar mesajlar yazdklarndan dolay konuyu okumaktan ekinir oldum. Bilginiz ve fikriniz var ise seve seve okur ve faydalanrz aksi hlde bo muhabbet yapmayn ltfen.
arkadalar, son zamanlarda gereksiz atmalar ve bo muhabbetler oald ve formun tad kat. Bir sr gereksiz yaz arasnda faydal paylamlar da gzden kaabiliyor. Ayrca kalpler krlyor u gnlk dnyada. Ltfen bu tr diyaloklardan kanalm, burada birbirimizden ok ey renip kendimizi gelitiriyoruz. Bi ortamn bozulmasna izin vermeyelim. Ktlkler deil, ho gr ve dostluklar olusun burada.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer mleri