Size katılıyorum bu başlıkta geyik muhabbeti yapan insanların bunu kendine hak görmesi ne derece doğru .
O kadar başka başlık dururken hemde
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size katılıyorum bu başlıkta geyik muhabbeti yapan insanların bunu kendine hak görmesi ne derece doğru .
O kadar başka başlık dururken hemde
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun süredir sadece okuyucu olduğum forumda üye olarak devam etmek, buradaki bilgili ve bilgisini paylaşan arkadaşlara teşekkür etmek aklımda ki soruları sormak için üye oldum. Lakin yapılan boş muhabbet üyelerin özel mesaj yolu ile yapacakları mesajları yazdıklarından dolayı konuyu okumaktan çekinir oldum. Bilginiz ve fikriniz var ise seve seve okur ve faydalanırız aksi hâlde boş muhabbet yapmayın lütfen.
arkadaşlar, son zamanlarda gereksiz atışmalar ve boş muhabbetler çoğaldı ve formun tadı kaçtı. Bir sürü gereksiz yazı arasında faydalı paylaşımlar da gözden kaçabiliyor. Ayrıca kalpler kırılıyor şu üç günlük dünyada. Lütfen bu tür diyaloklardan kaçınalım, burada birbirimizden çok şey öğrenip kendimizi geliştiriyoruz. Bi ortamın bozulmasına izin vermeyelim. Kötülükler değil, hoş görü ve dostluklar oluşsun burada.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri