Sayfa 144/393 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 3139 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

Mehmetkirsoy Guest
    Fed trump balonunu patlatabilir selka. Abd kurumları trump u bitirmek yani yeniden seçilmemesi için piyasayı çökertebilir.

Balon da iğne. Heran..

Mehmetkirsoy Guest
    Fedciler kalın su borusuyla kan alıyorlar şuan

Mehmetkirsoy Guest
    Hedefler tamam.

Fed tapınakcıları şalteri heran indirebilir. Enkazın altında kalmayın

4.  Alıntı Originally Posted by Mehmetkirsoy Yazıyı Oku
    Hedefler tamam.

Fed tapınakcıları şalteri heran indirebilir. Enkazın altında kalmayın
    Yani? Düşüyo muyuz çıkıyo muyuz?

5.  Alıntı Originally Posted by ÖMER GÜÇLÜ Yazıyı Oku
    Yani? Düşüyo muyuz çıkıyo muyuz?
    çikarak enkaz altinda nasil kalinir ki ?

6.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Bu gece 25 baz puan USD da faiz indirimi bekliyorum. Unutulmamlıdır ki; her 25 baz puan indirim dünya global piyasalarına ortalama 400 milyar USD ı pompalıyor...
    sayin selka,

dediginiz gibi dusurdu.

tebrikler.

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    sayin selka,

dediginiz gibi dusurdu.

tebrikler.
    Sn.111222333, geçen yıl Ağustosdan beridir yazıyorum, çiziyorum. Okuyan anlayan maalesef elin parmak sayısı kadar. Kasım ayına geldik ve geldiğimiz yer 5,69 TL...

FED faiz indirecek dedik, inandıramadık. Bu DTH lar ile kimse USD ın yükselmesini beklemesin mantıklı değil, çünkü yabancı alık yada salakta değil dedik, alaya alındık. USD ın yükselmesi ölü kedi sıçrayışı dedik, icat çıkarmış Selka o ne demek dediler.. FED finansal genişlemeye bile gidebilir dedik, ciddiyetsizlikle suçlandık. Belki son 15 aydır her tahminim tuttu, ama saygı duyan yok..

Şimdi bu yazıyı okuyup, elinde 1,5 senedir USD tutup, sinirlenmiş tipler okur bu yazımı ve bana sararlar.. Ne diyeyim, hani denir ya akılsız başın yükünü ayaklar çeker diye..

Herşey ispatlı, kayıtlı olmasına rağmen yazdıkları ile üste çıkarlar ve kendilerini kandırırlar.. Oysa bu sayfaları geriye doğru çevirin onlar nler yazmış, ben neler demişim.. Yetmemiş kayıt altına alıp video çekmişim..

Her neyse artık fazlada yazmak istemiyorum.. Maalesef bende bu forumu artık ciddiye almıyorum. Tuhaf bir kitle, tuhaf ironik yaklaşımlar ile belli başlı yerleri tutmuş ve ne denli anlamsız yazarlarsa yazsınlar, insanları ne denli zarara uğratırlarsa uğratsınlar garip bir pişkinlikleri ve çiğlikleri var....

Hani, denir ya "celladına aşık olmuş ise bir millet, müstehaktır ona her tür zillet" , o misal...

Dediğim gibi inanın bana içimden de artık fazla yazmak gelmiyor..

Saçma sapan argümanları ile hala USD 12 TL olacak diyen bir kitle ciddiyet ile okunuyor ve tartışılıyor ise,

tek kelime arkadaş... En azımdan imzamdaki videomu izleseydin...

Ve bu noktada Herkese PES diyerek, ben artık yokum...

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bir ara abd ile zıtlaşmadan dolayı zıpladı,
    Cari denge desteğinde ekim sonu 5,7x'li fiyatlar olacak galiba.
    (€/$ parite yükselmesi 5,6x'ları da getirebilir mi?)
    Bugün 31 Ekim, akşama kadar berbat bir haber gelmezse temennimiz tutmuş olacak gibi....
    An itibariyle dolar 5.70....
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 144/393 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •